Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a OpenWrt vargalex v1.1.5 r33777 fw-t. Mindent sikerült beállítanom, csak a torrentet nem.
Bekapcsoltam a Szolgáltatások\UPNP alatt a UPnP és NAT-PMP szolgáltatás elindítása, UPnP funkció engedélyezése, NAT-PMP funkció engedélyezése beállításokat. Az "Aktív UPnP átirányítások" -nál, meg is jelenik a torrent által használt port. A kliensben viszont, piros karika van alul és azt írja ki, hogy nem lehet kapcsolódni. A hálózati tesztnél, azt írja ki, hogy sikeres, a hálóat jól van beállítva. Ennek ellenére még mindig piros. A számítógépen a tűzfalban engedélyezve van a torrent. Mit kell beállítanom, hogy aktív lehessek?
Köszönöm előre is! -
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Tegnap felraktam az OpenWrt vargalex v1.1.5 r33777 fw-t. Majdnem minden tökéletesen is működött vele, egyedül a számítógépen futtatott torrent nem sikerült. A letöltés, feltöltés aktívban ment, de pont az elérheető sávszélesség felével (5 MB/sec helyet, 2,3 - 2,4 MB/sec) tudtam csak letölteni. A wifi beállításainál (szerintem) mindennel próbálkoztam, de akkor is csak a sávszélesség felével tudtam letölteni. Visszaraktam a gyári fw-t és rögtön teljes sebességgel ment a letöltés.
Szeretném használni a vargalex féle fw.-t, de szeretnék teljes sebességgel letölteni is.
Hogyan tudom ezt elérni?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Gaberking
senior tag
válasz Kicsirics77 #37289 üzenetére
Tisztában vagyok vele, de én a számítógépen futtatom a torrent klienst, előfordul, hogy nem csak egy gépen (ha az asszony is talál magának valamit) és azt szeretném elérni, hogy a számítógépen tudjak teljes sávszélességget használni. Azért köszi!
-
Gaberking
senior tag
válasz Kicsirics77 #37291 üzenetére
sajnos én nem vagyok ilyen szerencsés!
-
Gaberking
senior tag
válasz Kicsirics77 #37295 üzenetére
50/10 Mbit/s
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudom azt megcsinálni, hogy bizonyos időközönként, vagy időpontban a 1043 újrainduljon? A legújabb Vargalex féle fw van rajta.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest