Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
misimagaki
aktív tag
Átállítottam 9595-re. A 80-ast másra használom.
Ez még megy a munkahelyemről...Szenvedtem a WOL-lal, ugyanis nem ment. Ma megtaláltam az okát. Nem elég beírni az adatokat az ARP Binding-t Enabledre kell állítani.
[ Szerkesztve ]
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
misimagaki
aktív tag
A két perc igaz, csak van egy csomó forward, binding, meg rezerválás. Az sem jó találgatni, hogy most a tűzfal tilt valamit a gépen, vagy a routerben van valami rosszul beállítva.
Viszont az mindenképpen érdekes, hogy a T-s Cisco routerben rezerválva volt a régi routernek ip, és ez az ip van dmz-be rakva. Ma estig ettől függetlenül minden ment mint a 1043 előtt. Ma viszont az összes forward megállt. Természetesen rögtön a oprendszeren lévő tűzfalra gondoltam. De amikor kikapcsoltam és akkor sem volt változás, akkor indult a magam elé bámulás.
Mivel nem találtam az okát elkezdtem a ciscora gyanakodni.
Kiderült, más az ipje a 1043-nak routernek, mint az elvárt, tehát azért állt meg minden teljesen jogosan.
De akkor miért ment egy hétig rendben?Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
Headless
őstag
Szerintem nem kell minden "nightly build" changelog összesítőt berakni mindenki megtalálja ha érdekli. Ennyi erővel naponta be lehetne másolni az openwrt changelogot is. De nem véletlenül vannak ezek egy helyen egybe vezetve. (Könnyű keresni, mindig megtalálja az ember)
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program
- Path of Exile 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambanő háza tája
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- HOPPÁ! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro Chip / 1TB SSD / Bontatlan
- AKCIÓÓ - Új - 16.2" MacBook Pro M3 MAX 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB - Magyar
- BONTATLAN - M3 MAX MacBook Pro 14" 14C CPU / 30C GPU / 36GB RAM / 1 TB SSD / Magyar - ÁFÁ-s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest