Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• zolka95

őstag

válasz zolka95 #66669 üzenetére

Az opkg.conf-ban nincs egyetlen egy repository link sem. Itt nem kéne lennie valaminek???

dest root /
    dest ram /tmp
    list_dir ext /var/opkg-lists
    option overlay_root /overlay
    option check_signature 1

Rákerestem és megtaláltam, hogy a "vi" nevű szövegszerkesztővel tudom átírni.
    Már csak a megfelelő repository linket kéne megtalálnom. :DD
    Lassan expert linux user leszek :DDD
    Ezt a "vi" szerkesztőt senkinek nem ajánlom. Olyan alapvető dolgokat rohadt nehéz benne megcsinálni, mint pl kilépés, új sor, stb. Még jó hogy találtam magyar leírást is. Egyébként, mért ez van csak az openwrt-n?? Annyira kicsi lenne a tárhelye, hogy csak ez fér el rajta? Nano szerkesztővel nem volt semmi gondom, de hát most azt se tudtam letölteni, ugye. Az ennyire sok helyet foglalna "vi"-hez képest? Ennyit még nem szenvedtem linux alatt sosem.
    Már ez is siker, hogy rájöttem ezekre. Mennyi mindent meg kell tennem ezért a LuCI-ért. :))

Pedig innen szedtem le. Az összesítő lapról, ahol leírnak mindent róla. A firmwarek is ott vannak, de az nincs a nevükben, hogy trunk, sehol nem láttam. Ez így nem valami felhasználóbarát :/ Sokan megszívhatják ez miatt. Ezt jelezni kéne nekik.

Új hozzászólás Aktív témák