Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joker850403

csendes tag

válasz suste #63664 üzenetére

Hello,

Jelenleg a legfisseb van rajta (suste-OpenWRT-BB-0.8.1-tl-wr1043nd-v1-squashfs-sysupgrade.bin)

Rákapcsolódik a másik routerre, azzal nincs is semmi gond. Viszont amióta a 9092-es oldaol beállítottam a repeater funkciót azóta szinte elérhetetlen a router (1043-as). De amikor nagynehezen elérem (kábelle!) akkor látom hogy szinte 100%-os a jelerősség és valamiért mégsem továbbítja a LAN felé.

Dióhéjban: van egy speedport routermodem (tkom-os) sugároz wifit(Telekom Fon), amit el is tudok érni, mert van felhasználónév meg jelszó, de viszont az eszköz el van zárva tehát konfigurálás nem lehetséges (kéne az aljáról a belépési jelszó).
    Ez a jel van fogva egy 1043v1-el ami látszólag egész jól működik, luci alatt látom is hogy csatlakozik meg minden. Aztán ez a router össze van kötve egy utp kábellel egy Netgear AP-val ami nem csinál mást csak amit kap lanon kiteszi wifire. Ezekkel eddig nem is volt gond, csak baromi lassú volt, majd valami oknál fogva a telekomos cucc bemondta az unalmast. Ezután jött az hogy lefrissítettem a firmware-t (1043-on) gondolva hogy lehet hogy valamivel jobb lesz majd a kapcsolat(0.8.1). Nem lett, sőt teljesen használhatatlan jelenleg.

Következő lépésben megszereztem a speedport-os modem rendes wifi jelszavát amihez szintén repeaterként csatlakoztattam a leírtak alapján a 1043-at, ami szépen be is csatlakozik, máramikor luciban egyáltalán meg tudom nézni, mert amióta lefuttattam a repeater beállítást a 9092-ben azóta a 1043 szinte elérhetetlen

Új hozzászólás Aktív témák