Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
marfoglalthu
csendes tag
sziasztok!
a frissen, ma vásárolt kicsikémre ratettem a 2tb-os, 2,5-es vinyóm. csak engedélyeztem és tökéletesen látja a két volume-t(egy 500-as a képeknek, doksiknak, és a maradék a nagyobb, nem nagyon változó cuccoknak). a másolás 6000 kbyte/sec-el megy, gondolom ezt nem nagyon lehet feljebb csavarni. vagy igen? (Toshiba p300)
a kérdésem, hogy hol tudom beállítani, hogy kintről is elérjem a vinyómat? nézegetem, nézegetem, de nem nagyon találom...
köszi. -
marfoglalthu
csendes tag
mindenkinek nagyon köszönöm a tanácsokat! a router műxik. net (2,4 + 5 Ghz) és az t-home IPTV egy madzagon tökéletesen üzemel!
Köszönöm! -
marfoglalthu
csendes tag
válasz
trance89 #9691 üzenetére
komolyan? hurrá!!!! köszönöm!
sajna nem vagyok egy nagy iphuszár, megnéztem a linkelt oldalt és eléggé el vagyok benne veszve. ha egy ilyet felhúzok a routerre, akkor nem veszik majd el a garim? amúgy, van olyan router ami alapból támogatja és van rajta USB csati is a vinyómnak?
-
marfoglalthu
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #9688 üzenetére
köszi... azt hittem ezzel a routerrel működne, nem drága, de ahogy olvasom, meg vagytok vele elégedve..
a poén az, hogy egy kábelen jön az IPTV és NET, mert amikor a régi routerrel próbáltam, akkor volt wifi-m a kábel végén, ha csak visszadugom a STB-be, akkor meg van IPTV. semmit nem dugtam át semmit a home-os modemen (D-link DCM704)
az a furcsa, hogy valamilyen jel átjön a routeren, mert az IPTV adók feliratait látom a TV-én. -
marfoglalthu
csendes tag
Sziasztok!
T-home-os vagyok és a padláson van t-és kábelmodem, de a födém miatt elég gyengécske a wifi. A TV-hez azonban lejön egy utp a settopbox-ba és arra gondoltom, hogy veszek egy ilyen routert és két legyet ütök egycsapásra. Lesz lenn elég erős jelem, a routerre rá tudok dugni egy külső 2,5-es vinyót (WD Elemets 2TB USB3.0), csak azt nem tudom, hogy ha a kábelmodemből jövő kábelt bedugom a router WAN-jába és a LAN csatin megyek tovább a TV settopboxába, akkor tud-e működni a dolog. A routeren be tudom állítani, hogy a kábelmodem ugyanúgy lássa a settopbox-ot mint eddig?
Egy régi routerrel már próbálkoztam (UTP-WAN-LAN-STB), de a TV már adást nem kapott, csak a csatornák nevét láttam rajta. Erre azt okoskodtam ki, hogy lehet a régi router sebességével van baj, ezért nem látom a képet...
Szerintetek ez működhetne a WDR3600-sal? Milyen beállításokat kell megcsinálni rajta?
előre köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32" ívelt Monitor 32MR50C-B
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest