Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
jani714
csendes tag
Szerencsém volt, tökéletesen működik!
Azzal a megoldással próbáltam, amit én linkeltem az előző hozzászólásomban. Így utánaolvasva, lényegében megegyezik krealon megoldásával.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!

-
jani714
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap sikeresen kinyírtam a routerem, mikor a Suste féle openwrt-t akartam rátenni. Kicsit későn vettem észre, hogy hibásan sikerült letöltenem a firmware-t, kb. 200Kb-os volt a fájl a 8MB helyett

Power led folyamatosan ég, míg a többi 2-3 másodpercenként felvillan és ennyi. Mintha próbálna újraindulni...
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek ezzel a módszerrel sikerülhet visszahozni:
http://dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?p=921043#921043 ?Vagy ebből mindenképp forrasztgatós - serial-os buli lesz? (az sem nagy gond, mert megrendeltem már a hozzávalókat
)Esetleg kuka?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
jani714
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég én is beneveztem erre a routerre, még aznap felmászott rá a Vargalex féle fw (1.1.7). Szükségem igazából nem volt rá, mivel, ha 10%-át kihasználom, akkor sokat mondtam, de a fórumot olvasgatva megtetszett az OpenWRT és gondoltam miért ne.
Szépen beállítottam, külön interfészen a vezetékes és a Wifi, köztük a hálózat működik, net van minden eszközön, szóval jónak tűnt minden.
Egészen addig, míg a laptopot át nem vittem a másik szobába. Azonnal megszakadt a Wifi és nem volt hajlandó újracsatlakozni. Ahogy közelebb hozom a routerhez, mintha mi sem történt volna, csatlakozik. Telefonnal ugyanez, csak ott nem dobja rögtön a kapcsolatot, hanem csak akkor, ha picit jobban leterhelem (youtube, képek stb.)
A távolság nem valami eget rengető, 5 és 10m között, 1 téglafal az eszközök között.
g, g+n 20 vagy 40MHz, semmit sem számít. 5GHz-et egyik eszköz sem látja, nem is erőltetem.
Van esetleg valami beállítás, ami elkerülhette a figyelmem?
Üdvözlettel,
Kiss János
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Opel topik
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)