Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
Igaz 1043-on és a curl scriptet használom, de csak megerősíteni tudom, hogy az eljárás működik. Gyakorlatilag az indítása óta nem volt hibajelenségem. Próbálgatás közben, amint a scriptet leállítottam, a soron következő torrent announce-kor bepirosodott.
A jó hír, hogy a nyitott ticketre léptek a fejlesztők és módosítottak a kliens announce/scrape kapcsolatán. -
-
-
vargalex
félisten
Szia!
Az állításod egyáltalán nem igaz! Ugyanis a SoC és az USB-s HDD között majdnem megvan az USB 2.0 sebesség. Még egy 1043ND esetén is közelít hozzá.
A sebességcsökkenés azzal magyarázható, hogy egyrészt torrent letöltésnél erősen több szál kezelésére van szükség, ráadásul közben megy az ellenőrzés is, stb.
Samba/ftp esetén is nyilván a szűkös erőforrásokkal rendelkező CPU-nak kell a protokollnak megfelelő csomagokat előállítani. Tehát rengeteg dolga van még vele, miközben ugyan úgy kell route-olnia, stb.
A raid ezért sem lenne megoldás a problémára. Azt is a SoC végezné. -
Avicularia
veterán
Lehet tévedek, de ugyanez volt nekem is egy zyxel nas-al. Amikor gépről másolsz, akkor valójában hálózaton keresztül teszed, ezért lassú a sebesség. NAS-nál be kell lépni ssh-n és a NAS-on elindítani egy midnight commandert. Akkor valósan a nas és a wincsi között mozognak az adatok a pc kihagyásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest