Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Új hozzászólás Aktív témák
-
walaky
csendes tag
Akárhogy is fikázod a pécsi TP-Comp céget, az ügyfélkörük nagy része nem tévedhet, szerinted miért jár annyi ember oda?
Nem csak az árak miatt.
Lehet hogy neked volt 1-2 rossz tapasztalatod, és másoknak is van, volt, lesz -
de összességében jó cégről van szó.
Előfordul, hogy a modor és a hozzáállás éppen akkor nem a legjobb, de hidd el,
ők azért jók - és nem szeretném tovább ragozni a dolgokat, mert nekem már bizonyítottak.
A Mistral-nál én többször is vásároltam, egyik barátom vitt vissza gépet a szervizbe. Kb. 30 percet vártunk mire a srác foglalkozni akart velünk. Szinte már belénk magyarázta, hogy nem a gépnek van baja, csak nem tudunk feltelepíteni egy VGA drivert. Jó, akkor megszólalt a haverom, aki informatikus mérnök. Tegyél fel a saját cd-nkről egy 3D Mark-ot és meglátod.
3D Mark az első teszt után kilépett, bűvölte új driver. a 3. teszt után kilépett.
Majd próbakártya: hibátlan 3D Mark.
Ehhez hasonló problémák adódtak már más gépeknél is.
Igazából én nem szeretem őket, megvallom őszintén. És még soha nem írtam róluk sehol semmilyen rossz véleményt (kivéve a te üzenetedre szóló választ).
Ha a 3 betűs cégben vannak ilyen betűk SMH más sorrendben, akkor náluk vettem egy 500.000.- Ft-os laptopot 2002-ben. Hazavittem bekapcsoltam, XP-t telepítettem és a HPA-s kijelző elkezdett fehéredni, majd nagy füst a billenytűből és leégett. Pedig még töltőn sem volt.
Visszavittem, 3 hét és sok telefon után kitalálták, szándékos rongálás, elbuktam a pénzem. Ügyvéd nélküli ráhatással és az addigi sok-sok pénz amit ott hagytamnak köszönhetően vissza adták a pénzemet és elnézést sem kértek, amiért gyengébb minőségű árut sikerült kifognom.
Őket sem szeretem, ráadásul drágák.
Ha már Pécs, akkor legyen Komló is Kb. 20 Km.
Ott van a komlói SHM (most másként írva) ő pofátlanul drága, és eszméletlenül sok gond van vele. Garjegy hiánya, számla csak könyörgés után...
Szacomsz iroda - igaz, csak megrendelésre hoz árut 1 max 2 napra, de jó minőségűt, és megmutatja, sőt a helyszínre ki is viszi, ha komoly a vásárló, a szerviz este 9-kor is kijár emelt díjjal , de korrekt.
Tax Computer - barátságos ár, szerviz nincs, árut csak megrendelésre 1-2 nap.
TF Center Kft - TP Comphoz képest 5-10%-kal drágább. A szerviz minimum 4 nap és jók ugyan, de még nagyon kicsik.
Ez most burkolt reklámnak is tűnhet, de nem annak készült. Csak éppen némi bemutatásnak, hogy vannak számítástechnikai cégek, gondok mindenhol, de próbálják ellensúlyozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Teljesen átvariálhatja szoftverei nevezéktanát az Apple
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech G Pro X Superlight 2 White Vezeték Nélküli Gaming Egér!
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- Apple iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Jabra Evolve2 85 Vezeték Nélküli Fejhallgató!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest