Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Az 1.4D4D motorról mit kell tudni? Mennyire vállalható egy napi átlagos ~40km-es használatra, amiből ~5km város. Ezekben nincs kettőstömegű, ha jól tudom, részecskeszűrővel mi a helyzet? Melyik évjárattól van?
-
diegho
nagyúr
válasz
Dluinet #7104 üzenetére
Tudom, nyugi. 17 éves Focust vettem a tavasszal második autónak 1 gramm rozsda nélkül, teljesen gyári az alja. Nem lehetetlen ez sem. Majd ha kipróbáltam egy Mazdát utána derül ki, hogy mennyire van helye a listámon. Azt fogom venni, amelyikben a legjobban érzem magam és még megbízható is.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Autóvásárlás előtt állok és képbe került az Auris, Corolla, Verso triumvirátus is. 3,5M környékén nézelődök, ami mehet kicsit feljebb is akár (akár nagyon is, de az már új autó legyen inkább).
A kérdésem az, hogy az 1.4D4D, az 1.6 szívó és 1.8 szívó közül kell valamelyiket kerülni? Az éves futásom nem sok, 18k km, de ebből majdnem mind országút. A napi rutinom az, hogy beülök az autóba, kiállok a garázsból, jár kb 5 percet, amíg összeszedjük magunkat, irány melóba ~13km út, ott beugrok boltba, onnan újabb ~14km út és megérkeztem. Visszafelé ugyanez. Mindez 1-2 falun keresztül, tehát szerintem a dízel sem feltétlenül problémás, de persze fogalmam sincs milyen ez az 1.4 D4D, a régi E12 Corolla idejében jó volt, azt tudom. Az 1.8HSD-n is gondolkodtam, de nem tudom mennyire lehet jót kifogni ilyen árban, ha vállalható, akkor Prius is szóba jöhet. Mivel van 2 gyerkőc (4 és 6 évesek) ezért a legokosabb talán a Verso lenne 1.8 szívóval 2012 környékéről, de szívesen fogadok véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Microsoft Excel topic
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest