- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
Nekem is a kisebb van.
Nagy megtakarítást nem fogsz vele elérni, de olyan 2-3 decivel lehet számolni.
Legalábbis nekem ezt mondták, személyes tapasztalatom nincs, a kipufogós ember csinálta meg a sajátján és Ő mondta.
Én is gondolkodtam ezen a dolgon sokat, de a hang miatt valszeg Én nem csináltatom meg. -
-
lsc
nagyúr
Hali
Üdvözöllek a klubban
.
"Omni":Amit írtál ötletnek nem rossz ,csak a toyotások általában használni szeretik a kocsit ,nem pedig szervízbe hordani
.Természetesen vannak kocsik , amik dizájnban szebbek /igaz kinek mi tetszik/, csak a külső szerintem nem minden.Az általad idézett linken az illető vehette volna a fáradságot ,hogy megnézze a pontos típust /gondolom corolla TS , volt 192 lóval/ , viszont gondolom "pözsósan" nem merte 5000 fölé pörgetni, pedig az a motor onnantól él . Amennyiben nem tud használni valamit , nem igazán értem hogyan ítéli meg.Ezzel nem vitát akarok nyitni , ez csak a véleményem.
További kellemes irigykedést
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kuponkunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux Mint
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- ÚJ 27% - Corsair iCUE SP120 RGB ELITE Triple (CO-9050109-WW) ARGB ventillátor szett!
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.
.Természetesen vannak kocsik , amik dizájnban szebbek /igaz kinek mi tetszik/, csak a külső szerintem nem minden.Az általad idézett linken az illető vehette volna a fáradságot ,hogy megnézze a pontos típust /gondolom corolla TS , volt 192 lóval/ , viszont gondolom "pözsósan" nem merte 5000 fölé pörgetni, pedig az a motor onnantól él . Amennyiben nem tud használni valamit , nem igazán értem hogyan ítéli meg.Ezzel nem vitát akarok nyitni , ez csak a véleményem.
.