Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• aronocs

tag

válasz sharpapa #20 üzenetére

No, orulok, hogy tetszettek a videok. Nem tudom, milyen elemre gondolsz, amit itt nem csinaltam, mondd es megbeszeljuk :DDD
    Ha bemutatot terveztek, adhatok nehany otletet, biztos van olyasmi, amit nem ismertek vagy amire nem gondoltatok. A paros, illetve tobb embert igenylo elemek nagyon jol tudnak mutatni. Foleg, hogy van trampotok, azzal mar igen jo dolgokat lehet osszehozni. Ha van hely, akkor berakni egy trampot, ugrodombot es hajra, visszafele meg lehet zuzni a talajt. Faraszto, de hat a tornasz nem papirkutya.
    Szaltoba kidobni valakit nagyon jol mutat, meg akkor is, ha csak egy ember dobja a masikat. Ha ket ember hajit, akkor igen nagy magassagokat lehet elerni. Csinaltuk mi is rendszeresen, olyan gyonyoru nyujtott hatrakat toltunk, hogy ihaj.
    Kicsit most verszemet kaptam, a heten el kellene mennem edzeni egy kicsit, hianyzik a dolog. Csak pihenjem ki ezt a hetveget, mert kertiparty kertipartyt ert, igy most egy kicsit faradt vagyok:D
    Ha bemutatorol lesz esetleg felvetel, szivesen latnam, akar csak reszleteket is. Prohardveres senior tagnak biztos nem jelent problemat osszehozni egy kivonatot.

Eredmenyes felkeszulest kivanok!

Új hozzászólás Aktív témák