Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sharpapa

senior tag

válasz aronocs #17 üzenetére

Kössz a gratulációt.

''Sajat teljesitmenyed kilencven szazalekat add kozonseg elott''
    legutóbbi bemutató előtti utolsó edzésen amikor összeraktuk a talajgyak.omat, ugy volt hogy a vége szaltó-szaltó lessz, mert edzésen ment. Aztán másnap melegitésnél éreztem hogy nem vagyok olyan erőben mint tegnap. Bemelegités alatt egyszer próbáltam meg, akkor nagyon ramatyul jött ki. Mikor a talajon álltam és élesben csináltam, előtte átgondoltam, és a végén szaltó-fejenátford-szaltót csináltam. Többiek szerint jobban nézett ki mint a kétszaltó, nekem viszont sokkal könnyebb volt megcsinálni...

az új elemek lehetőségét nagyra becsülöm, minitrampunk is csak két hónapja van, aztán már rögtön volt neki egy külön bemutató, illetve a legutolsónak az volt a záróműsora. viszont sajnálom hogy nem kezdtem egy évvel vagy vagy 5 évvel hamarabb. Edzőm szerint ha csak egy évvel hamarabb jövök, akkor az országoson 5 helyett 3.ik helyezetig tudtam volna vinni a csapatot, mivel a 3-tól 6 tized vállasztotta el őket.Ebben az évben viszont tulkoros voltam, de nélkülem is 3-ikok lettek.VIszont 2 év mulva esküszöm olyan ütős gimis csapatunk lessz hogy ihaly csuhaly. Sárospatak? Megjegyzem:D. ;)

Új hozzászólás Aktív témák