Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Shadowfax
üzenetére
Otthon lehetnénk... Otthon lehetnénk, ha.... Ha lenne a srácoknak hol edzeni. Csak nincs. Jászberényben kb. 10 éve nincs jégpálya. Annak idején volt, még a LEHEL-es időkből, és most úgy néz ki épül egy. Így nem marad más , mint a görkori,vagy az állandó Budapestre felmászkálás.
Ne feledjük, ez a kisváros 3 versenyzőt is szerepeltett Torinóban. El sem merem képzelni, mi lett volna, ha tudnak rendesen gyakorolni... -
tildy
nagyúr
válasz
Shadowfax
üzenetére
v'aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ez szep volt Erika!
Ma is fut a 3 jaszberenyi gyorskoris, a pecsi Knoch Viktor (remelem jol irom a nevet) nem, de remelem a kisdarazsak es a Huszar lany okoz meg nekunk kellemes perceket....
Es meg meri valaki azt mondani, hogy nem kell Jaszberenybe jegpalya
A francokat, dehogynem kell... -
tildy
nagyúr
Erika is továbbjutott az előfutamból az elődöntőbe!

-
tildy
nagyúr
Ideírnám amit az OT-ba is írtam:
Gimis osztálytársaim (Huszár Éva és Huszár Ágnes) hugicája (Huszár Erika) a téli olimpián
hihetetlen és elképesztő . Hajrá Erika, hajrá Jászberény[link]
Bocs , hogy beírtam ide, de én őt személyesen is ismerem, és hát hihetlen ez a család (Mindenkinek elég sok köze van a sporthoz).
Emellett szintén van még egy berényi lányzó, szintén gyorskoriban Hajrá Rózsa neked is[link]
Ezenkívűl van még egy berényi
arázs Péter.
Szurkolunk nektek
Erika már régóta ott van a toppon, többször volt görkori eb érmes is!!!
Ráadásul mint mondtam, ismerősöm is, hisz az egész Huszár család ott volt szinte minden gimis tanár-diák-szülő sportversenyen

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A francokat, dehogynem kell...
)
arázs Péter.