Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
Nekem most van kedvem játszani, nem vagyok nagy pro (159/69/19, de ha van tank, akkor 171/55/21), de EMS-ékkel a challenge elég szépen lemegy! Kivéve, ha zero épp pistol only napot tart!

Jelenleg élvezem, hogy meglett a DZ50, vásárolgatok, kraftolgatok, van így fejlődés is, most jön az, h finomhangolom a drágámat, ill. specializálódni kellene vmire, mert az, h mindenki csak a DPS/Heal vonalon szaladgál az elég egyhangúvá teszi a küldiket a csapat részéről.Napizunk, DZ-ben farmolgatunk, ha úgy van, ill. nálam még ott a maptakarítás is. (van jópár mellékküldi szabadon
)
A hétvégén indítom a második karakterem, akivel a sztorit helyezem előtérbe, belőle lesz egy bazi nagy tank!Várom már a köv. kieget, hiszen bejönnek a SET itemek, amik felforgatják a dolgokat a setbónuszukkal.
Sokan panaszkodnak, h nem esik csak ritkán HE tárgy/fegyó. Most az jobb lenne, hogy minden bossból az potyog? Teljesen elértéktelenedne az egész, nem értem őket. D3-ban megtanultam, h ki fog esni aminek kell, csak idő kérdése! Nálam napi 4 óra játékkal átlagban kétnaponta esik egy HE cucc, ami nekem pont ideális. Ha jó, akkor upgrade és megyek reforge-olni, ha nem jó, akkor pedig alapanyag lesz belőle.

Bár nekem nem nagyon van ami nem jó, mert a tanknak a skill kell meg a HP, vmelyikre úgyis ad, ha meg túl firearmos, akkor meg reforge és kész.Szóval várunk vissza Mester!

-
mettek
addikt
válasz
daveoff
üzenetére
hasonnlóan vagyok vele én is. Dz-ben kiegyenlítetlen ha egy csapat rogue-ozik, az 50-es szint némi cél lehet a felszerelések miatt de az nagyon lassan jön össze plusz hót unalmas a farmolgatás, ugyanazoknak az NPC-knek a lenyomása. Napi küldi még ok de az is csak ismételgetés. A játék kb ennyi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Okos Otthon / Smart Home
- Ezek a gaming monitorok az AOC jó ajánlatai közé tartoznak
- Videó stream letöltése
- Google Chrome
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)