- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
ScomComputer #7804 üzenetére
Chatre megvan a megoldás,a magyar nyelv miatt nem /g hanem /c-t kell beírni a csoport chathez.
(#7972) szabessz: link
-
NomadND1
senior tag
válasz
Mondtam gyere TS-re, mert a chat bugos mint állat
#7858: Biztos gugli fordítót használtak
-
malacka87
őstag
válasz
A chat az /c azzal tudsz írni.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Az a chet hot bug, en is probaltam anno irni bele, felesleegesen, ts, vagy mas hangatvitelre alkalmas cucc es problem slowed mert ez hulladek, vagy gamen beluli beszed, bar az sem mindenkinel mukodik ahogy eszrevettem/olvastam!
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest