Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• birorichard

őstag

válasz Ditoo0225 #4283 üzenetére

Most miért gond az, hogy ha beírta magát ide, de elsősorban másokkal játszik (gondolom, már régóta)? Aki nincs velünk, az ellenünk? :D

Hagyjátok már abba légyszi egymás vérének a szívását, meg a "ha nem csinálod, amit mi, akkor kb menj innen" mentalitást. No offense, de kvára kiábrándító, h felnézek, és azt mindig azt látom, hogy valaki oszt egy fórumtársat, aki egyébként semmi rosszat nem mondott... Menjen mindenki azzal és olyan TS szerverre, akivel és amilyennel akar, úgyis kialakulnak majd a 2-5 fős társaságok, akik többet összejárnak, de miért lenne ez kizáró ok? Ne érjen már utol minket itt is ez a betegség, hogy ha játszani akarok, akkor muszáj így és úgy csinálnom, ahogy azt valaki nekem megmondja, mert perifériára szorulok... Ha 20 TS lesz, 20 lesz, legyen annyi. Ez egy játék, aminek az a lényege, hogy közben jól érezzem magam azokkal, akikkel éppen akkor szeretném (egyedül, haverokkal, fórumtársakkal, nekem is folyamatosan változó, épp milyen hangulatom van.)

Ez nem neked szól, személy szerint senkinek, úgyhogy akinek nem inge, ne vegye magára, de mindenki nézzen magába egy kicsit és próbáljon picivel felnőttebb módon viselkedni, és némileg kevésbé támadó lenni, mert azt látom, hogy az utóbbi időben egyre több a lekezelőbb, beszólogatósabb hsz a topicban. Azért járunk ide, hogy szórakozzunk, beszélgessünk, szerintem senki nem azért jön fel, hogy felbasszák vagy felbasszon valakit. :R

Új hozzászólás Aktív témák