Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
aerosmith #4072 üzenetére
Az élősködő jelzőt a magam és a társaim nevében visszautasítom. Én sem írtam rátok, hogy puhapöcsű bagázs vagytok, mert csak városnézni jártok a PVP területre. Csak a miheztartás végett. Legközelebb gondolkozzál már légy szíves, mielőtt másokat sértegetsz.
"Vezetnénk egy KOS (Kill On Sight) listát is azokról akik bizonyítottan rogue mentalitásúak, ezeket (ha a lehetőség adott és nincs közelben más külsős agent) megelőző methodikával akkor is megölnénk, ha épp nincs piros koponya a feje felett."
A gyáva jelzőt viszont kiérdemlitek.
#4085: Majd legközelebb használja a valamelyik szmájlit és akkor nem veszem ennyire komolyan.
-
Motoxxx
tag
válasz
Nekünk már van egy alakuló csapat. Akik szintén totál anti rugó mentalitásuak. Szóval ránk lehet számítani ha majd a takarítani kell az utcákon. Majd beszélgetünk privátban is. Szerintem uplayen már felvettelek mert láttam életkorban egyivasuak vagyunk. Mondjuk a még nem rugó státuszú de listás rugó levadaszasat át gondolnám helyedben. Hiszen akkor te is az leszel. És aki szembe jön nem fogja megkerdezni miért lettél az. A fél dz rád fog vadászni. Szóval elegendő csak a rugó t takarítani. Az sem lesz könnyű az elején.
-
.LnB
titán
válasz
Ez tök jó ötlet. Komolyan. De, lesz egy apróbb probléma az első hónapokban. És most nevezhettek táltosnak, vagy jövőbe látónak. Én azt jósolom, hogy az elején a DZ arról fog szólni, hogy 16-20 fős csoportok fognak együttműködve roguekodni. Már itt is felmerült ugye ez az ötlet. Szinte biztos vagyok, hogy lesz egy (vagy több) nagyobb csapat akik 20-an fellépnek TS-re és összehangolva 5 csoportra leosztva uralni fogják a DZ-t. És ez baromi nagy presztízst fog jelenteni, nagy lesz a harc. Mellettük meg ott lesznek még a kisebb csoportok is. Szóval egy Enforcers (tök jó ez a név) csapatnak baromi nehéz dolga lesz.
Ez egyébként is nagyon érdekel, hogy vajon a DZ-n belül vagy kívül lesz kifizetődőbb tevékenykedni. Nagyon a DZ malmára hajtja a vizet az, hogy külön szinteződés érvényes a Zónán belül, szóval aki kezdetben kerülni fogja (mint én) az később szívhat ez miatt.
Bocs, csak hangosan gondolkodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest