Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ditoo0225
aktív tag
Kicsit cáfolom a lemaradunk dolgot. Azért, mert valakinek nincs sok játékideje még lehet jó ha mmo vonalról karunk közeledni. Az is lehet, hogy 500 óra alatt se esik ki a fegyver ami kell nekünk , de lehet elsőre kiesik. Pont ugyan annyi az esélye mind2 variációnak
Az igaz, hogy nagyon számít a gear, de nem hiszem, hogy aki rengeteget tud játszani az másokkal szemben halhatatlan lesz. Nekem pl 4 műszak mellett, állandó túlóra + család. Gondolhatod mennyi időm lesz
De eddig 1 játékban se éreztem erősen hátrányba magam emiatt, max később lett meg minden mint másnak. De meglett. És onnantól a képességek számítanak 
-
westlake
félisten
Szeritnem nem kellene párhuzamot vonni egy WoW-val (mint valódi MMO). Az igaz, hogy a raid-ekről nem lehet sokat tudni, de abban biztos vagyok, hogy eleve nem egy olyan játékot akart az Ubi, ami rettentő komplex. Akárhogy is vesszük, ez mégis csak egy lövöldözős valami...
Célozni kell, húzni a ravaszt, meg néha (inkább gyakran) újratölteni. Ennyi.
Ja, és rubrika. Olyan szó nincs, hogy rublika.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sebestyen01
őstag
4 eves gyerek, és asszony mellet 30 plusz évesen este szívesen bandazok majd!
Mmo tapasztalat dió 1, 2,3, fiatal korban lionage 2, aion, stalker összes etc. Wowoztam is
el tudok szuttyogni buildekkel castokkal! Itt ami fekszik nekem az medic az az supportot preferalok inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10G I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az igaz, hogy nagyon számít a gear, de nem hiszem, hogy aki rengeteget tud játszani az másokkal szemben halhatatlan lesz. Nekem pl 4 műszak mellett, állandó túlóra + család. Gondolhatod mennyi időm lesz
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
el tudok szuttyogni buildekkel castokkal! Itt ami fekszik nekem az medic az az supportot preferalok inkább.