Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz Lifer092 #31591 üzenetére

Ez a rugózás olyan, hogy ez van. Tegnap este végig DZ ment, és volt ott minden (voltunk és lőttünk is manhuntot).
    Azért van néhány szabály, amit nem árt tudni, főleg amióta le lehet vágni a kötelet.
    Ha odamész más kimentésére, és főleg ha azok többen vannak, akkor 99,99%, hogy lőni fognak, és instant, ha nincs nálad loot. Mi is ezt csináljuk, mert mit őgyeleg ott bárki is, akinél semmi sincs.
    Ha egyedül van és loottal, akkor rápróbálunk, hogy belelövünk, és ha elfut, akkor egy sima normál játékos, akit nincs értelme 4v1-ben lelőni, de ha ott marad, akkor fekszik (kivéve ha ő Superman), mert semmi keresnivalója nincs ott. Ha többen jönnek kimentésre, akkor nem beszélgetni jönnek, hanem lövöldözni, szóval ha te lősz először, akkor előnyben vagy, vagy nem, de akkor is megpróbáltad.
    Ha rámész egy rugó csapatra vagy személyre, akkor ezzel együtt felvállalod, hogy lelőnek.
    Ami fix, hogy egyedül sok esélyed nincs, keress magadnak olyan csapatot, akivel együtt tudtok játszani.
    És mindenek előtt csapat, csapatmunka, összehangolt skillekkel.
    A másik meg, hogy közép és hosszabb távon mindenképpen pozitívan (XP, DZ Credit, loot) jössz ki a dologból. Egyébként meg a DZ-n kívüli loot szerintem jóval gyengébb (értékekben és minőségben) mint amit bent lehet szerezni, tegnap is egyértelműen ez volt a tapasztalat.

Az persze más kérdés, akik "élvezetből és szivatásból" lőnek (4v1 és társai hátulról), ebbe nem mennék bele, ezt is számtalanszor kiveséztük már itt.

• VTom

veterán

Meg kell érteni azokat is, akik kifejezettem PvP-zni mennek DZ-be, amire a játék csak itt ad lehetőséget.

Ha nem tetszik, hogy lelőnek, mert éppen van egy négy fős csapat aki mindenkire lő, akkor próbálj meg szervert váltani, vagy gyorsutazz el a térkép másik felére, és ott farmolj, más megoldás sajnos nincs. A farmolásra millió lehetőség van PvE területen, küldetések, incursion-ök, UG, Survival, HVT, de PvP-re csak a DZ van esetleg a Survival. Aki fullos karaktert épített, az nem a mobok ellen építette.

Nekem semmi bajom nincs azzal, ha lelő egy négyes csapat, mert erről szól a DZ. Persze vannak akik még pluszban parasztok is közben, de ez más téma. Ha nem csalók, csak éppen ebben lelik örömüket, legyen.
    Mi ha rouge-ok vagy manhunt-ok vagyunk, nem nézzük hogy egyedü van-e a játéékos, ha az utunkba akad, lelőjük, nem várjuk meg, míg ő lő először.

Egyébként szerintem 200+ órával a játékban majd unalmas kezd lenni a PvE, aztán irány a DZ. :K

(#31592) HKorn Asszem a DZ-s bandaháborókról Ákoskával tudnánk mesélni :K Szegénynek azóta sem lett meg a macskanadrágja :DDD

(#31593) akoska07 Engem szombaton hívott be egy három tagú francia csapat, öt perc múlva már manhunt-on voltunk :D

• ult1mate

tag

Ha nem tetszik ne menj be DZ-be.
    A jaték full PVE megannyi küldetéssel, ezt a helyet hagyd meg az olyan játékosoknak akik játékosok ellen akarnak küzdeni. (vagy részben bennük van a vágy különben nem mennének be oda) Én személy szerint is már csak ezt élvezem ebben a játékban a többi részemről unalmassá vált egy idő után. Vagy rugót hajtok vagy az leszek, ez van. Engem ez érdekel nem a rongyossá játszott küldetések számomra használhatatlan dropokkal. És hidd el sokan vannak még így.
    Ez nem csak a "köcsögségen" múlik hanem hogy ki milyen játékon nevelkedett többnyire. És elég gyanús, hogy aki sokat pvpzik az nem a Civilization sorozaton nőtt fel hanem olyan játékokon (CS,COD...stb) ahol az egymás elleni küzdelem a döntő és az ad elfogadható élményt ha jobb vagy a másiknál.

• akoska07

nagyúr

Azért ne essünk túlzásokba. :)

Rugókat büntetni DZ-ben,elég viccesen hangzik. :)

A DZ ilyen,bármi megtörténhet.
    Ezzel mindenki tisztában van.
    Aki DZ-be bemegy tudja mi várhat rá.

Egyébként meg simán lehet akár egyedül is farmolgatni,csak okosan kell csinálni. :))

Én sokszor mentem be egyedül és szinte mindig szereztem új barátokat,csapatokat.
    Már eljutottam odáig,ha látják bent vagyok akkor kapom a meghívókat,magyarok,olaszok,németek,indiaiak,ausztrálok,angolok stb...

• HKorn

veterán

Így van, ezt utálom én is. Értem én, hogy DZ-ben direkt adva van a lehetőség PvP-re, de azt fair körülmények között tudnám elképzelni, nem így hogy hordákba verődve, maxolt gear-el direkt ráutaznak a gyengébbekre.

Lenne egy 4vs4, bandaháború vagy mittomén. De a lényeg, hogy én mindenképp büntetném azokat akik rendszeresen rogue-ba mennek, ahogy a sztoriban is és a való életben is büntetnék az ilyen renegát ügynököket.

Amúgy vannak kellemes meglepetések is. Múltkor haverral ketten bóklásztunk, belefutottunk egy mob csapatba, erre megjelent egy kb 6 -8 fős agent csapat (nem is értem hogy lehet 4-nél többen egy csapatban) és elkezdtek besegíteni írtani a mob-okat. Amint végeztünk felálltak egy vonalba elénk, gondoltam, akkor most jön a kivégzés, de mindegyik tisztelgett majd elmentek.

Na az ilyen esetek kárpótolnak az összes gyökér rogue helyett.

Új hozzászólás Aktív témák