Hirdetés
- hcl: Mér' nem mér?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrgregoryan
tag
igen igy én is megtaláltam, csak összehasonlítva nem mint ABOVE...

nem, fifából már " kinőttem".. sosem nőttem bele igazán
meg sztem az ujabb cím,ek már mind támogatni fogják.. legalábbis ez volna a normális..
egyetlen bajom, hogy olyan ormótlan, hogy baromi széles mikor épp nem játszol, és windows használatra meg munkára nem tudom mennyire jó..
gondolkozom Amazonos berendelésen, illetve ha nem cool, vissza küldeni, de kicsit nagy tétel ahhoz, hogy Amazon ne hümmögjön talán érte
de ha te is azt mondod, hogy élvezni lehet.. mert ugye a másik opció egy nativ 4k monitor.. de az nem tudom mennyit dobna az élményen..
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung kuponkunyeráló
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

meg sztem az ujabb cím,ek már mind támogatni fogják.. legalábbis ez volna a normális..