Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
aerosmith
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Némi ellentétet vélek felfedezni a "Play nice!" aláírásod és a playereket gyilkoló csapat összehozása között.

Egyúttal remélem hogy a végső verzióban ki fogják iktatni azt a lehetőséget hogy a pályáról kifutva automatikusan visszatesz a safe houseba, mert amit a Bétában csináltunk az csak sima griefelés volt nem igazi PVP.
És akkor majd ha manhuntban majd nem tudnak a roguek elsunnyogni hanem megy majd rájuk mindenki mint legyek a sz@rra, és bukják a többszáz DZ creditet majd meglátják mekkora fun lesz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Én tutira fejvadász csapathoz megyek majd.Illetve nem tudom hogy lehetne azt megoldani hogy valami KOS listát vezessen az ember hogyha valamelyik player megölte akkor tudja hogy amikor legközelebb összefutnak mire számíthat tőle. Fejben nehéz lesz tartani annyi nevet...
-
.LnB
titán
válasz
westlake
üzenetére
Na ezért lenne jó egy értelmes guild rendszer.
Mindenki belépne aki a listában van, majd egy guild members ablakban jelölni valahogy, hogy ki mit is szeretne játszani. Akár egy kis megjegyzés fülre a neve mellett. Beírná, hogy "rouge", és mikor belépsz már írhatsz is neki, hogy jön e veled játszani.
Engem kimondottan még nem érdekel a rouge játék, beta-ban sem próbáltam. Engem a pve érdekelne, remélem nagyon tartalmas lesz az is. És legyen nehéz!
(#2908) mrgregoryan A táblázat szerint mi pont egyszerre érünk rá játszani. És korban is "passzolsz" hozzám
(Na jó pár évvel vénebbidősebb vagy) De olyan sokat szídtad itt a játékot... Még meggondolom.

(#2906) Cris99 Én azon lepődök meg, hogy itt az emberek 70%-nak 4k-s kijelzője van?! Olyan midnennapos téma lett. Vagy scale-lel játszik csak mindenki?!
-
mrgregoryan
tag
válasz
westlake
üzenetére
én pedig itt ragadnám meg az alkalmat, hogy olyan játékosokat keressek, akik a COOP részt vinnék nyugodtan csapatban, össze játszva, és párszor be-be mennénk DZ be lootok miatt, hogy az egész jatek élvezetesebb legyen, mert ha van benne pénzed meg jó cuccod, akkor jobb az egész értelem szerűen, de nem rouge-kodni, hanem lootot szerezni, és kimenekíteni azt. Én kiváncsi vagyok a story-ra, és csapatban tolnám végig mint egy Dying light-ot. Az nekem nagyon tetszett.. hogy a fő szálat lehetett együtt vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GTA VI
- Mesterséges intelligencia topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(Na jó pár évvel