Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
aerosmith
üzenetére
Nyilván nem lesz benne, mivel a végleges verzióban nem lesznek elzárt részek. Ha lesznek is, akkor azok a DLC-knek lesznek "fenntarta" és nem olyan megoldással, mint a mostani béta "kordon". Én azt sem tartom kizártnak, hogy a publikus bétában az első pár alkalommal lesz csak Safe House, utána pedig halál. Persze az is lehet, hogy a bétára hagyják úgy, ahogy eddig is volt.
Látom, sok ember nem tud megbarátkozni ezzel a Rogue dologgal. Nem baj, végülis kellenek olyan player-ek is, akik magányosan kalandoznak a DZ-ben. Belőlük lesz a préda.
Egyébként ha nem lesz magyar Rogue team, akkor keresek külföldieket. -
mrgregoryan
tag
válasz
aerosmith
üzenetére
juj ez már kezd személyesbe átmenni
pedig nagy cimborák voltatok a 7végén 
ok én is köszönhetek sok DZ creditet egy rouge csapatnak, akikkel 10-20 perc alatt össze szedtünk párszázat, de nekem sem stílusom.
Én annak véltem betudni ezt, hogy már unaloműzés ment a bétában a végén, mert kevés tartalommal bír.
ezért remélem őszintén hogy tele lesz küldetéssel a single - coop, mint a Witcher 3 ban ahol már néha sok is, de annyira magával ragadó a világ, hogy jó benne questezni.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

pedig nagy cimborák voltatok a 7végén