- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Kicsimix #2144 üzenetére
Igen, én mikor mértem az fps-t külön figyeltem rá, hogy minden maxon legyen mert az Ultra se állít mindent maximumra.
(#2147) Ditoo0225 Nem tudom próbáltad e. Ha igen akkor sem értem a véleményedet. Jelenleg kapható pc-s játékok közül szerintem csak a Battlefront veri. Nem azt mondom, hogy a The Division engine-je mindent tud amit egy graf motor tudhat, de a kapott látvány amit produkál, az kimagasló jelenleg. Lehet más játékokban szebb ez vagy az az effekt, de összességében nem tudok belekötni a The Division-ba. Remekül kihasználták ezt a motort az atmoszféra megteremtéséhez.
(#2151) orichalcos Neked megy FHD 60fps-sel?
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Kicsimix #2144 üzenetére
Én manuálisan állítottam mindent maximumra és bizony oda a 980 is kevés. DZ-ben többször is volt szaggatásnak tűnő élményem. Egyszercsak megakadt a kép egy pillanatra majd mint ha begyorsult volna a kép majd utolérte magát. Futás közben érdekesen néz ki amikor megakad a karakter és utána meg úgy begyorsul mintha seggbe rúgták volna. Kicsit fura. Főleg mivel csak DZ-ben fordult elő. Még az is lehet, hogy szerver probléma.
Egyébként én azt vettem észre, hogy DZ-ben szebb a grafika. Sötétebb, komorabb. Apropó hogyan lehet DZ-ben a piros vírusos területeken lévő ládákat kinyitni? 10-es szinten se tudok egyet se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest