Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Raulblanco07

aktív tag

válasz DokiBaxxi #21283 üzenetére

Az a baj ezzel, hogy magadra veszel egy kis exotic resistet, vagy overhealben állsz egy normális szívósságú karakterrel, és máris nem tud megfektetni, persze itt a 300 alatti szívósságú glass cannonokat hagyjuk, azok mindentől fekszenek azonnal.

Nekem a DPS karakteremen 88% exotic resistem van, múltkor magyarok ellen pvp-ztünk, esetedből kiindulva láthattad múltkor, hogy elég magyaroknak 1-2 szó és máris nem támadjuk, de van 1 olyan magyar akit ha meglátok akkor elsődleges célpont, na jó, lenne még 1-2 de sosem futok vele össze, ezzel a valamivel pedig már harmadjára is.

Szóval 4 vs 2-ben harcoltunk, a túlerő ellenére is kb annyiszor haltak meg mint mi, a 4-ből az egyik sticky bombázott, míg nekem a 88% resistemmel kb csak karcolt, addig a csapattársamat többször is kinyírta, persze neki sokkal több a dps-e, össze sem hasonlítható az enyémmel, valamit valamiért.
    Szóval a stickys srác többször is elkezdett hisztizni hogy "ez csaló, rálőttem a stickyt és 8000-et sebzett, másodjára meg bassza meg már megint bugos a sticky, alig sebzi, és még vagy 4 másik ilyen sírás, hiába mondtam neki hogy 88% exotic resist, ne várj csodát tőle, szegény idióta nem fogta fel és tovább próbálkozott / hisztizett.

Taktikus / tank karakterem. Nekem nem megy az a lelőhetetlen taktikusság ami másoknak még DPS-sel is párosul, ott továbbra is tartom hogy valami összebugol valamivel és azért lelőhetetlen. Engem tegnap is 2 vs 1-ben és 1 vs 1-ben is megfektetett vele DPS karakter.
    Az a gond, hogy azt a részét nézed csak, hogy ó jajj, a sticky a glasscannont exotic nélkül azonnal fekteti.
    Igen, csak ha van egy kevés exotic akkor onnantól semmit nem érsz, mert a DPS viszont 2mp alatt ledarálja a hp-d, ahogy nekem is tegnap. Rálőttem a sticky-t, levitte a 2/3-d hp-ját mindkét esetben, a maradék 1/3-hoz kevés volt a dps-em, nyomott egy healt, és utána nem volt esélyem túlélni 1 vs 1-ben sem amíg újratölt a sticky, egyáltalán nincs azzal gond, nem OP, sőt, gyenge már a 268-as GS-hez, mert megszaladtak a hp-k, szívósságok, exotic resistek.

Új hozzászólás Aktív témák