Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
DokiBaxxi
üzenetére
Az a baj ezzel, hogy magadra veszel egy kis exotic resistet, vagy overhealben állsz egy normális szívósságú karakterrel, és máris nem tud megfektetni, persze itt a 300 alatti szívósságú glass cannonokat hagyjuk, azok mindentől fekszenek azonnal.
Nekem a DPS karakteremen 88% exotic resistem van, múltkor magyarok ellen pvp-ztünk, esetedből kiindulva láthattad múltkor, hogy elég magyaroknak 1-2 szó és máris nem támadjuk, de van 1 olyan magyar akit ha meglátok akkor elsődleges célpont, na jó, lenne még 1-2 de sosem futok vele össze, ezzel a valamivel pedig már harmadjára is.
Szóval 4 vs 2-ben harcoltunk, a túlerő ellenére is kb annyiszor haltak meg mint mi, a 4-ből az egyik sticky bombázott, míg nekem a 88% resistemmel kb csak karcolt, addig a csapattársamat többször is kinyírta, persze neki sokkal több a dps-e, össze sem hasonlítható az enyémmel, valamit valamiért.
Szóval a stickys srác többször is elkezdett hisztizni hogy "ez csaló, rálőttem a stickyt és 8000-et sebzett, másodjára meg bassza meg már megint bugos a sticky, alig sebzi, és még vagy 4 másik ilyen sírás, hiába mondtam neki hogy 88% exotic resist, ne várj csodát tőle, szegény idióta nem fogta fel és tovább próbálkozott / hisztizett.Taktikus / tank karakterem. Nekem nem megy az a lelőhetetlen taktikusság ami másoknak még DPS-sel is párosul, ott továbbra is tartom hogy valami összebugol valamivel és azért lelőhetetlen. Engem tegnap is 2 vs 1-ben és 1 vs 1-ben is megfektetett vele DPS karakter.
Az a gond, hogy azt a részét nézed csak, hogy ó jajj, a sticky a glasscannont exotic nélkül azonnal fekteti.
Igen, csak ha van egy kevés exotic akkor onnantól semmit nem érsz, mert a DPS viszont 2mp alatt ledarálja a hp-d, ahogy nekem is tegnap. Rálőttem a sticky-t, levitte a 2/3-d hp-ját mindkét esetben, a maradék 1/3-hoz kevés volt a dps-em, nyomott egy healt, és utána nem volt esélyem túlélni 1 vs 1-ben sem amíg újratölt a sticky, egyáltalán nincs azzal gond, nem OP, sőt, gyenge már a 268-as GS-hez, mert megszaladtak a hp-k, szívósságok, exotic resistek.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Videó stream letöltése
- Mobil flották
- AliExpress tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- Kuponkunyeráló
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest