Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimester
aktív tag
válasz
Brownage
üzenetére
EZ mind szép és jo!
De mivel sajnos 80% aki rigó a csaló v. glitch-er.
Tegnap Utomi toltam 1 ember csapat nélkül 250 mp rigó magdi néni (manhunt) volt. Na és ilyenre menjek menjünk rá. Kizárt!Ha tudnám , hogy a tudás és a lővés technika számit és nem a ruha és a talent biztos rigoznák, de így nem
Lehet hogy PVP-re lett kitalálva de sajnos a sok hiba miatt megbukott -
Habib[HUN]
senior tag
válasz
Brownage
üzenetére
Az egész DZ-nek ez adja a sava borsát. Nem tudhatod, hogy ki hogyan áll hozzád. Volt hogy őrült nagy kerülőkkel osontam a kimentési területhez, mert igazán értékes cucc volt a tarisznyámba. Igazi menekülés New Yorkból érzés volt. Ha már játékost láttam, akkor már tartottam a támadástól. Az értékes tarisznyámat meg kellett védeni. Amúgy többször van véletlenszerű együttműködés, mint hátba lövés. Persze anyázok rendesen akkor, amikor harcban állok és valaki megkínál egy tarkón lövéssel. Ez benne van a játékban, ha valaki ennyire bátor, akkor legyen büszke magára. Nem fer, de ez egy ilyen világ. Viszont azt szokták értékelni az emberek, hogy amikor harcban állnak és jól láthatólag elkél a segítség. Akkor kapnak egy váratlan helyről való gyógyítást, és tűztámogatást. Vagy ha az ember végez a támadójukkal, és feléleszti a másikat.
Persze én hátrányból indulok, mert az esetek nagy részében egyedül járom a zónát. Egyedüli játékos meg könnyű préda... Igazán örülnék annak, ha létezne füsbomba, amivel a menekülésemet tudnám fedezni
Néha hasznos a tipli.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hegesztés topic
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Néha hasznos a tipli.