- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RECSKA
veterán
válasz
[hun] warhea #14865 üzenetére
M1ara kell a balanced talent. Ha az nincs, betores...
En nem tortem be, mert a craftolhato max lett a sebzese, meg 170% fejloves bonusz, es a brutal talent rajta van. A modokkal egesz kezelhetove tettem, fekezekbol kibujva 5os makrokat lovok ( a leheto leggyorsabbra allitottam, ettol lejjebb veve kihagy lovest... ) altalaban 3-4 golyo oda megy, ahova kell. Igy testre 300-600, fejre 600-1.4 kozott ugral. De ha esne egy balancedes, ami ekkora sebzes korul van, betornem.
Lnb : engedd el. Ha nem szorakoztat, akkor nincs ertelme. En is tobbszor leszek ideges miatta, de a tarsasag miatt maradok. Annyira "hulye" mindenki, konnyesre szoktam rohogni magam. Kihivas nem sok van, talan a falcon hard egyedul, ami igazan kemeny, meg a challenge csapatban, de tulgearelve ez termeszetes. Sok mai jatek negyed ennyi tartalommal kerul ugyanennyibe. Sok jatekot 10-30 ora utan elo sem vesznek a jatekosok. Ebbe meg majd mindenki 150 orat tolt.
Nem jo fele haladunk, de valamit b@szniuk kell vele, mert nem lesz dlc eladas... Jot megjelenes ota nem olvastunk a jatekrol. Ez minden, csak jo reklam nem...
Htibimor : nekem is jo talentes aug volt elotte, 163as. De kozelebe sincs ennek. Nekem nagyon tetszik. Minden loves crit vele, sebez 150k-t, 51 golyo. Nekem megerte. Amugy az arat 5 ora alatt visszaszerzed. Nem kell ennyire sirni ( tegnap 2 ora alatt dzben 150pc-t kaptam. Lexington farm kozben 1 ora alatt 150et szedsz ki...
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest