Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RECSKA

veterán

válasz [hun] warhea #14865 üzenetére

M1ara kell a balanced talent. Ha az nincs, betores...

En nem tortem be, mert a craftolhato max lett a sebzese, meg 170% fejloves bonusz, es a brutal talent rajta van. A modokkal egesz kezelhetove tettem, fekezekbol kibujva 5os makrokat lovok ( a leheto leggyorsabbra allitottam, ettol lejjebb veve kihagy lovest... ) altalaban 3-4 golyo oda megy, ahova kell. Igy testre 300-600, fejre 600-1.4 kozott ugral. De ha esne egy balancedes, ami ekkora sebzes korul van, betornem.

Lnb : engedd el. Ha nem szorakoztat, akkor nincs ertelme. En is tobbszor leszek ideges miatta, de a tarsasag miatt maradok. Annyira "hulye" mindenki, konnyesre szoktam rohogni magam. Kihivas nem sok van, talan a falcon hard egyedul, ami igazan kemeny, meg a challenge csapatban, de tulgearelve ez termeszetes. Sok mai jatek negyed ennyi tartalommal kerul ugyanennyibe. Sok jatekot 10-30 ora utan elo sem vesznek a jatekosok. Ebbe meg majd mindenki 150 orat tolt.

Nem jo fele haladunk, de valamit b@szniuk kell vele, mert nem lesz dlc eladas... Jot megjelenes ota nem olvastunk a jatekrol. Ez minden, csak jo reklam nem... :)

Htibimor : nekem is jo talentes aug volt elotte, 163as. De kozelebe sincs ennek. Nekem nagyon tetszik. Minden loves crit vele, sebez 150k-t, 51 golyo. Nekem megerte. Amugy az arat 5 ora alatt visszaszerzed. Nem kell ennyire sirni ( tegnap 2 ora alatt dzben 150pc-t kaptam. Lexington farm kozben 1 ora alatt 150et szedsz ki...

Új hozzászólás Aktív témák