- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
myckey #31142 üzenetére
Ha már majdnem maxos a cuccod mint Snipernek akkor már nem éri meg ládákat venni, nagyon kevés az esélye hogy jobb cucc essen annál ami van mert ami van az annyira jó, és pl egy jobb fegyvertokkal +5-10 tüzfegyver pl nem sokat érne már pluszban.
Ugyhogy gondolom gyűjti a pénzt ahogy én is, azért hogy minél több ládát lehessen nyitni ha kijött az új patch. Az új patchel jöhetnek új cuccok, lehet emelkedik a gear score, és minél több ládát tudsz nyitni a patch megjelenésekor, annál hamarabb meglesznek az új cuccok.
Anonymus23: köszi
-
micafighter
nagyúr
DZ lvl30 és 256 GearScore alatt elég nehéz, még egy gyenge 256os cuccal is izzasztó
Nem csak dzből lehet már jó cuccokat szerezni, ez régen igy volt, de már dz-n kivül is esnek ugyanolyan cuccok. DZ-ben a lila helyek "landmark"-kokon vannak nevesített bossok akikből potyoghat jó cucc, illetve vannak különböző méretü lezárt ládák piros "contaminated" (magyarul gondolom fertőzött) helyeken, a kis láda ad egy kék lezárt ládát, a közepes lila lezárt ládát, a nagy sárga lezárt ládát, van még kulcsos láda, amihez a kulcsot a mobok dobják. A kulcsos ládából általában két sárga cucc esik, de eshet egy türkiz láda is, ami eshet kis eséllyel nevesitett bossokból is.
A lezárt ládák adnak dark zone pénzt és division techet, a kék láda ez mellett ad kék cuccot, a lila láda lila cuccot, a sárga láda sárga cuccot, a türkiz láda pedig set cuccot ad. Ezeket ugy tudod kivinni ha kimented, a kimentési helyen hivsz helikoptert.
Van még a dark zone-ban supply drop amit bemond mindig a bemondó ha jön, azt mindig erős mobok védik, és az abból nyitott cuccokat nem kell kimenteni, és lehet benne ritka nevesitett cucc is
Amugy vegyél fel, irj rám és megyünk pár kört DZ-ben, megmutatom és elmagyarázom én mit hogy szoktam
-
micafighter
nagyúr
válasz
#35434496 #31126 üzenetére
Nem tudom eldönteni hogy komolyan irod vagy megsértődtél, részemről legit kérdés volt mert régebb óta játszol mint én, bár nem tudom mennyi időt tettél a játékba, nekem az elmult pár hét alatt sikerült 150+ órát amibe a rengeteg utána olvasás és YT videó ugye nincs benne, de tudom jól hogy sokan itt 1000 óra fölött vannak
-
micafighter
nagyúr
válasz
#35434496 #31115 üzenetére
Amugy miért használsz tactical scanner-t? Látom hogy TommyS-nál Scrambler van, de szerintem inkább legyen 2 scrambler, legalábbis a scrambler kisebb CD-je, az hogy elrejt, meg az hogy semlegesiti az ellenséges pulse CHC és CHD-jét az többet ér szvsz, mint a pár %-al több CHD a tacticalon
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz
drmazsi #31041 üzenetére
Friend listán valakihez belépsz aki 256-ba van, az Tier 5-be tudja tenni a world tiert és ott 256 cuccok potyognak neked is, ugy meglesz a cuccod nagyon hamar
Mondjuk ez csak arra lesz jó hogy te is át tudod rakni a játékot World Tier 5-be és 256os loot esik onnantól, mert a jó cuccok összeszedéséhez azért idő kell.
Nézd meg az összefoglaló weekly vendor listjét hogy jelenleg milyen cuccokat árulnak, tegnap volt a forduló. A könnyü m4-et mindenképp ajánlom, nem fullos de használható, a többi cuccot meg te tudod hogy mit akarsz. Nemrég TheProb linkelt ide egy Best in Slot (BiS) guide-ot azt mindenképp érdemes átnézni hogy most jelenlegi patchen mire érdemes menni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
dezs520 #31001 üzenetére
Pl ha nem predatorban vagy és van oldalfegyvernek egy 93R harmfullal akkor a menekülő játékost darkzoneban le tudod lassítani így nem tud elfutni.
Vagy mondjuk ha van egy kisebb szintű oldalfegyvered predatoryval akkor mindig átváltasz a mobokat/playereket last hitelni az oldalfegyverrel és folyton megy fel a hp-d.
Vagy mondjuk van egy kisebb szintű oldalfegyvered competent és adeptel, és amikor képességet használsz pl pulse átváltasz az oldalfegyverre, a talentek aktiválodnak, és visszaváltasz egyből a fő fegyverre, ami szintén megkapja az oldalfegyvernél aktivált competent és adept talentböl a bónuszokat.
Ilyesmi.
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #30996 üzenetére
-
micafighter
nagyúr
Már fegyver is min-maxolva van
Responsive - Vicious - Destructive + Unforgiving + Brutal + Uncomplicated, 10,3k-s alap sebzésü könnyü M4-el amiami kb a max, ennél már nem tudok jobbat pörgetni ezekre, egy Brutal helyett jobban örülnék egy Deadlynek meg Vicious helyett esetleg egy Competentnek a 3. sloton (mondjuk az van oldalfegyveren és ha aktiválom a fö fegyverem is megkapja a bonusz sebzést), esetleg ha esik új cucc.
A tervrajzokat nézem, ha más nem veszek még vagy 4 könnyü m4-et ami most van a boltban
Meg az oldalfegyveremen van competent - adept - determined, determined helyett próbálok egy Predatory-t az is OP ha a fekvő agent-eket az oldalfegyverrel ütöd le
-
micafighter
nagyúr
válasz
TheProb #30990 üzenetére
Szerintem is mehetne összefoglalóba, egy ilyet akartam neked meg Zolinak keresni
Más: fönix credittel igy az új patch előtt mit kezdtek?
Pénzt ugye gyüjtjük hogy tudjunk majd sok ládát nyitni ha kijött a patch, de főnix creditből 2k a limit. Van már egy elég jól min-maxolt alpha bridge és nomád szettem ugyhogy a ládák annyira nem vonzanak, bár reclaimerhez kedvet kaptam de sajnos eladtam minden szett cuccot mert nem fértem el a ládában plusz a 4 karakternél
Ugyhogy ládából max reclaimer szett érdekelne.
-
micafighter
nagyúr
válasz
ori_za #30956 üzenetére
Igen ezt én is észrevettem a játékban :/
Ugy hogy support karakternek nem biztos hogy annyira jó a competent mint az elsőre tűnik.
Nekem oldal fegyveren van a competent, de csak soloban használom azt az oldalfegyvert, ott ugy is általában pulse és booster shot van nálam ami aktiválja. Ha meg csapatba megyek váltok a harmful 93R-re, a lassítás amúgy is többet érhet a csapatnak mint az én +10% sebzésem.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30914 üzenetére
Ha jol számolom a bolti könnyü m4 alap sebzése a lehetséges maximum környékén van
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30917 üzenetére
Ez igy van, az összefoglaló mindig meg van nyitva ahogy a cheat sheet is, de a talenteket már vágom fejből is annyit néztem a cheat sheet azon oldalát
Csak a magyar nevüket nem
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #30913 üzenetére
Srácok ha tudtok valahol egy listát ahol fel vannak sorolva a talentek magyarul (és hogy mit csinál vagy az angol neve mellette, vagy a képe legalább) kérlek linkeljétek be
Nálam angol a játék és a hajamat tépem néha a forditáson
Most sikerült kimatekoznom hogy az ádáz valoszinüleg a fierce (+5% chc de elektro kell hozzá, és mellesleg nem ádázt jelent
) a gonosz meg a vicious (+10% chc 2 életcsik felett és nem kell hozzá elektro)
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30892 üzenetére
Köszi fiúk a gyors válaszokat amugy
(#30893) Dendytv Szerintem ha egyedül mész az alpha és a nomad a leghasználhatóbb szett jelenleg, mind pvp mind pve-re.
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #30886 üzenetére
Talenteket is mindet kikapcsoltam amugy mert bezavarhat pl precision.
(#30888) Anonymus23:
Nem volt berakva, mert oda stamina + armor modosito menne ugy is, annak meg nem kéne hatnia ugye a fegyver sebzésre.
Szerk.: Hát ez vicces, betettem a stamina + armor modot, felment a fejlövés crit a céltáblára 71.007
Kivettem ugyanazt a stamina + armor modot amit beraktam, igy már "úgy maradt", 71.007-et lő ugy ahogy eddig 67.942-et lőtt
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz
arnikusz #30879 üzenetére
Érdekes amugy a játék, nekem egymás után 6x dobott alpha táskát electronicsal és skillpowerrel
Természetesen a boltban is olyat árultak.
Viszont ami még érdekesebb hogy reckless és savage kombinációkat próbálgatok, mindkettőből van több is, minden más változatlan.
A verzió:
+ 4% health on kill
+ 14 weapon dmg70.481 Crit fejlövés a céltáblába.
B verzió:
Itt health on kill helyett +5,5% CHC van, és 14-el kevesebb weapon dmg, de
+114 firearms67.942 fejlövés a céltáblába.
Nem igazán értem a dolgot, kétlem hogy a 14 fegyver sebzés ennyit számitana, plusz ott van helyette plusz 114 firearms. Ugyhogy fene se érti
Tapasztaltatok már ilyet?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30843 üzenetére
Felírta hogy megmondja majd a Krampusznak
-
micafighter
nagyúr
válasz
vaakuum #30838 üzenetére
0 cheat elleni védelem van a játékban, erre várunk már mint kisgyerek a karácsonyra.. Én szerencsére nem nagyon találkoztam még olyannal ingame aki ilyen szemét cheateket használt, de ha összekerülnél ilyennel, kilépsz a játékból és vissza, valoszinüleg betesz másik szerverre ahol másik játékosok vannak.
-
micafighter
nagyúr
válasz
malystryx #30695 üzenetére
Szia! Ha nem akarsz elektronikára húzni, az a legjobb táska szerintem
Próbálgatni kell amugy hogy a gyakorlatban mi müködik jobban, nem mindig a nagyobb dps vagy nagyobb szívósság szám erősebb a gyakorlatban
(#30696) sixpak a gitártokos "investigate"-et kihagytad elöszőr. Mikor másodjára mentél vissza és rámentél akkor felugrott egy üzenet, hogy Part 02 unlocked:
Ez egy uj marker a térképen, keresd meg, jelöld ki, irány oda és folytatódik a küldetés
Elmult hetekben amugy 100+ órát játszottam, rengetegszer ujrajátszottam küldetéseket és egyszer se volt olyan gond hogy ne tudtuk volna tovább vinni a küldetést
-
micafighter
nagyúr
válasz
pottyoske197 #30620 üzenetére
Nekem 20/10 MB netem van és egyszer sem kaptam deltát az elmúlt hetek 130 orányi játéka alatt.
-
micafighter
nagyúr
válasz
belaazallat #30502 üzenetére
Feltámasztós support station (a ,,doboz")
Recovery link:
(#30528) TheProb én megvettem a skineket mert viszonylag sok pont "kinyerhető" a divisinból, de amugy hasznosak a pontok mert 100 pontért kérhetsz 20%os kupont az uplay shopba, ami általában összevonható más akciókkal, pl SP alapára 40EUR, ez 50% akcióba volt karácsonykor (20 EUR) és erre tettem egy 20%os kupont, igy 16EUR-ért vettem az SP-t az uplay shopban.
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz
torma1981 #30511 üzenetére
Mindegy mikor veszed és mikor aktiválod, a tartalma ugyanaz lesz
Aki season passal együtt rendelte elő a játékot, késöbb ugyanúgy megkapott minden tartalmat, mint aki később vette a season passt. Sokunknak megvan már a season pass, és a következő kiegészítő ( Last stand) jövő év elején jön, meg fogjuk kapni automatikusan amikor megjelenik.
-
micafighter
nagyúr
válasz
ScomComputer #30506 üzenetére
Ugyan így jártam pár hete, próbáltam megvenni és nem sikerült, utána számoltam és 7 forinttal csúsztam le róla, ugyan ennyi volt az ára
Játszottam egész este az ubi 20%-os kuponért de persze nem bírtam összeszedni annyi pontot
Másnap mikor tettem pénzt a számlámra már lejárt az akció
De most szerencsére kapott megint akciót, meglett a 20%-os kupon is ugy hogy be tudtam húzni 16€ért
-
micafighter
nagyúr
válasz
TheProb #30475 üzenetére
Amikor egyedül mész akkor amúgy könnyebbek a küldik, pl ha 4en mentek jóval erösebbek a mobok. Ha egyedül mész recovery link és a feltámasztós support station jó barátod, mobok nem szokták lelőni így fel tudod támasztani magad többször is.
Ha nem akarod hogy csatlakozzanak hozzád akkor a group managementbe tudod ezt állítani hogy pl csak barátok tudjanak belépni, vagy senki se.
A kezdőknek amúgy azt tudom még javasolni keressenek minél több játszó partnert, egyedül is hangulatos a játék de egy összeszokott csapattal mikrofonon beszélgetve közbe még hangulatosabb
Megcsináltam amúgy a 3 új karakterem azokat fel akarom majd húzni ugy hogy jelöljetek nyugodtan, uplayen JetiPeti_HUN néven futok.
-
micafighter
nagyúr
válasz
#75376384 #30490 üzenetére
Én elöször azt szoktam megnézni, mennyi páncélt ad. (#30470) Anonymus23-ban a képen látod a max értékeket, abbol a plusz páncél értéket le kell számolni ha nem páncél a fő módosító, tehát plusz páncél nélkül 1334 páncél körül van a max tatyóra. Aminek az alap páncélja 1150 alatt van azt én tovább nem is nézem, el szoktam adni, de minél több nyilván annál jobb. Ha 1150 felett van az alap páncél, akkor nézem tovább a többi statot. Táskára az armor a legjobb major attribute amit látsz a képen hogy max 959, statból meg firearms vagy stamina lenne ideális, abből 1272 a max amit tud. Ha a kettő közül valami megvan, mondjuk 900+ armor, akkor már jó vagy mert statot tudsz rá pörgetni ami kell. Ha a stat jó de nem páncélt ad akkor meg tudsz rá páncélt pörgetni. Minor attribute-nak meg a löszer a legjobb, de ha csak ez hiányzik, és egyébként nagyon jó a táska, attól még nem dobnám el.
Én igy szoktam nézni.
(#30489) VincentVG: onnantól felfele ahogy fejlödsz exponenciálisan nönek majd a cuccok erősségei.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Krissz1983 #30482 üzenetére
Jó hallani hogy van ilyen is
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30463 üzenetére
Azért irtam hogy ,,tudtommal " mert nem voltam benne biztos, nem figyeltem hogy volt e bonusz mikor teljesitettem a küldetést, de megnéztem mielőtt irtam és a térkép nézetben meg a leirásból nekem az jött le hogy nincs
Itt nekem egyértelmüen látszik hogy a daily mission reward micsoda:
Itt pedig nincs feltüntetve hogy lenne daily vagy weekly reward:
Ettől függetlenül van sokkal hatékonyabb módja a farmolásnak. Apropó farmolás, akinek van külön farmolós buildje annak hasznos lehet:
The Cavern-ben vesztegetik.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #30456 üzenetére
Nomadot nem probáltad? Én is solozok leginkább, és nekem jobban bejött mint az alpha. Recovery linkel 3x kell hogy megöljenek, kvázi 3xos szivósság szorzó
Nálam igy néz most ki:
Spec táska és refhreshed maszk.
Nagyon bejön hogy kóborlás közben mindig visszatölti az életed, ha mobokkal harcolok akkor is. Alphában folyton kellett a booster shot / medkit amikor keményebb mobokkal harcoltam, igy ha közbe egy vagy több player hátba lött, akkor általában nem volt fullon a medkitem vagy CD-n volt a booster shot. Nomad-dal nincs ilyen gond, a 15% health on kill és a passziv regen szinte folyton fullon tart. DPS nyilván kevesebb mint alpha-ban de igy is fekszenek az emberek
(#30459) GAbre Falcon lost az nem napi/heti küldetés, hanem incursion, 3 féle incursion küldetés van, ezek a legnehezebb küldetések az egész játékban. Tudtommal nem kapsz rájuk napi/heti bónuszt ha megcsinálod öket, szimplán csak baromi nehezek. Randomokkal nagyon nehéz még jó gearben is. Szerintem célszerü csapatban neki esni
Tegnap nyomtam végig pont a falcon lostot heroic-on 3 randommal, abbol az egyik még az elején lelépett, elég szenvedős volt a vége de sikerült. Ha cuccokat akarsz farmolni annak van sokkal hatékonyabb és gyorsabb módja. Szerintem az incursion küldiket nem a loot miatt érdemes csinálni, hanem jó kis kihivás haverokkal
-
micafighter
nagyúr
válasz
vitya81 #30424 üzenetére
Leginkább a famas/uncomplicated hiányzik. Mutass képet a fő fegyvered modjairól is.
Más: destructive amúgy érdekes talent, mobok ellen nagyon jo, de pvpre szerintem többet ér a +dmg és a chc talentek, mivel armor pen pvpben kap egy 0.3as szorzót, így a 15% pvpben az mindjárt 4,5% és az 60% dmg reduction szinten lévő armor ellen is csak 2,7% plusz sebzés, ha pedig adott játékosnak kevesebb az armorja, akkor ez mégkevesebb, és 60% már nagyon jónak számit, szóval a gyakorlatban ennél inkább csak kevesebb lesz.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30420 üzenetére
Épp ilyen megoldást kerestem, a damascus eddig nem jutott eszembe
-
micafighter
nagyúr
válasz
VincentVG #30411 üzenetére
Ezt a részét szerintem hozni fogja a wildlands, de azt nagyon fontos észben tartani hogy az nem a Division folytatása lesz, és itt nem történetre gondolok hanem magára a játékra. A divisionben elég erős RPG beütés van, a wildlandsben nem lesz ilyen, az egy open world taktikai lövölde lesz állitólag, legalábbis a YT-n ezt mondták a tesztelők akik már próbálták a játékot.
(#30412) VincentVG
256 az a gear score (röviden: GS). 30-as szint felett a cuccok erősségét ilyen ugynevezett Gear Score-al határozzák meg, 256 a legmagasabb szint, a legjobb cuccokat jelenti. A karakternél a szám amit kiír az a karakteren lévő felszerelések gear score-jának az átlaga.
Dark zone szintet egyébként külön számolja, ahogy az undergroundot is. (Survivalt passzolom).
Underground szint az a nehezebb underground küldetéseket oldja fel, dark zone szint pedig ahhoz kell, hogy vásárolni tudj a dark zone boltokban, de ugy tudom 30as vagy 40es szint a legmagasabb követelmény a dark zone boltokban, a max dark zone szint pedig 99.
Viszont a dark zone sajátossága, hogy mikor meghalsz, dz XP-t és dz creditet vesztesz, tehát ott lehet bukni szintet is.
-
micafighter
nagyúr
válasz
sixpak #30373 üzenetére
Még annyit hogy egymáshoz amikor csatlakoztok, annak a játék állását viszitek tovább aki a "group leader", de amiket együtt megcsináltok küldetéseket a te játék állásod is elmenti.
Annak a szintjéhez skálázódnak a mobok akihez csatlakoztatok. Ha mindannyian megvagytok lvl 30 ez nem lesz gond, viszont előtte gond lehet, pár szintkülönbséggel is jóval erősebbek a mobok, például ha becsatlakozol egy lvl 20-ashoz amikor te csak lvl 13 vagy, akkor nálad jóval erősebbek lesznek a mobok. Próbálgatni kell, ha nagyon erősek a mobok akkor kiléptek mindannyian és ahhoz csatlakoztok be a csapatból aki kisebb szinten van
Ha máshoz csatlakozva csináltok meg küldetést, azt nálad is ugy veszi hogy megcsináltad, tehát ha mondjuk becsatlakozol egy lvl 30-as játékoshoz aki végigviszi veled az összes küldetést, akkor majd amikor egyedül folytatod a saját játékodat akkor ugy látja hogy minden küldetést megcsináltál.
Amugy van egy jó matchmaking a játékban ha nem akarod egyedül csinálni a küldetéseket, kerit neked 3 másik játékost, a mobok skálázódása akkor nem tudom pontosan hogy megy mert lvl 30 elött kevés matchmaking-et csináltam és nem figyeltem, de szerintem veled azonos szintü játékosokkal rak össze a játék és igy senkinek nem lesznek tul erősek a mobok
-
micafighter
nagyúr
válasz
sixpak #30364 üzenetére
Szerves része a játéknak a coop/multi, ha összecsatlakoztok akkor együtt tudtok kóborolni, küldetéseket együtt tudjátok csinálni (mindenkinek külön loot esik, a másikét nem látod, de sokszor ami neked esett meg tudod osztani a társaiddal).
Van egy dark zone nevezetü PvP aréna a játékban, oda is be tudtok menni együtt, van bent rengeteg mob is meg ládák, szóval igazából PvE-zni is lehet vagy ládákat szedni. Alapból nem ellenségek a többi játékosok, de a csapatodon kivüliekre tudtok löni, ez esetben rouge (rugó) agent leszel/lesztek ha nem rouge agent-re löttök, és ha sok playert megöltök akkor pedig manhunt indul ellenetek. Nagyon hangulatos egyedül is, csapatban meg föleg
A küldiket meg tudod egyedül is csinálni, ha csapatban mentek akkor a mobok erösebbek lesznek, minél többen vagytok.
(#30369) cain69
-
micafighter
nagyúr
válasz
VincentVG #30330 üzenetére
Akihez becsatlakoznak annak az állását viszitek tovább. Ha becsatlakozol egy olyanhoz aki lvl 30 és world tier 5ben van, akkor a mobok lvl34esek lesznek, és ha lvl30 alatt vagy akkor egy lövésüktöl megfekeszel, te meg alig karcolod őket. Viszont sokkal több xp-t adnak mint a kisebb szintű mobok, ugy hogy ha a társad végig tudja vinni a küldetéseket amíg te mögötte kicsit lemaradva lapitasz, te is megkapod az xp-t és nagyon gyorsan fejlődsz.
TheProb: Éehet mielőtt aktiválni próbálnám írnék az ubi supportnak hogy így ünnepek alkalmából legyenek már jofejek és működjön
Csak hogy nehogy gond legyen belőle ahogy a másik topicban maross forumtársunk is utalt rá.
-
micafighter
nagyúr
Akciós a gold edition, amiben benne van a season pass is: https://prohardver.hu/tema/eredeti_jatekok_best_buy_topic_2/hsz_15183-15183.html
25$
-
micafighter
nagyúr
válasz
arnikusz #30319 üzenetére
Szerintem azért az M4 a favorit most, mert ugyanazokat tudja papiron mint az acr pl, csak nagyobb RPMel. Ugyanaz a max és a min sebzés, ugyanaz a skálázódás firepowerrel.
Szoval ugyanazt amit az acred tud egy m4 is tudhatja ugyanazokkal a talentekkel és gearrel, ha találsz olyan alapsebzésüt.
-
micafighter
nagyúr
válasz
akoska07 #30316 üzenetére
Pontosan. Összehasonlitottam rendörségi m4et, könnyű m4et és a lova-t. Könnyű m4 és a lova függölegesen felfele húz egy egyenes vonalat, ezekkel szemben a rendőrségi m4 is nyilván felfele húz de visz oldalra is, gyakorlatilag össze-vissza. Nem konzisztens, egyszer jobbra húz egyszer balra, és nem tudtam ellentartani neki mert volt hogy konkrétan elugrott a célkereszt jobbra vagy balra. Ezzel szemben a könnyű m4nek és lova-nak szépen ellen tudsz húzni, sokkal könnyebb őket célon tartani.
Így hiába volt 30-40kval nagyobb a dps a rendőrségi m4el, ment a ládába mert ha nem tudok vele pontosan lőni akkor mindegy mennyit sebez.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #30295 üzenetére
Ez furcsa amúgy, látom hogy folyamatosan kivág embereket a játék, én van hogy 8-10 órát nyomom egyhuzamban, kb 150 órám van eddig benne és nem vágott még ki egyszer sem.
-
micafighter
nagyúr
válasz
micafighter #30209 üzenetére
Mármint a gaming evolvedben is van overlay de hiába kapcsolom ki, divosionhoz az egész programot leállitom.
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
válasz
CactuS #30125 üzenetére
Alpha szerintem solora jó leginkább, egy csapatba szerintem egy predatoros DPS többet ér. Mondom ezt én a 100 óra játékommal, de vannak itt nálam sokkal tapasztaltabbak is. Illetve soloban jónak találtam a nomadot is. Ami még használható az a tactical meg firecrest szvsz. De PvE-be meg kb bármiből lehet müködöt csinálni.
PvE-t egyedül szoktál nyomni? Én összeraktam egy snipert amivel challengerbe solozom a küldiket, de ugy igen nehéz, ha van melletted 1-2 ember ugy jóval könnyebb, vagy ha váltogatod a cuccokat akkor soloba is könnyü. Bár ez is alpha-ra épül.. PvE-re talán a deadeye is megér egy próbát, a hunter's faith szerintem PvE-re se való.
A skinekhez: lehet én játszok rossz játékokkal, de amiket én ismerek ott mindegyiknél fizetősek a téli skinek
Mondjuk nekem a divisionnel nincs problémám mert rengeteg skint össze tudsz szedni a játékban ingyen vagy játékpénzből.
-
micafighter
nagyúr
válasz
pendre54 #30057 üzenetére
Az egy láda amit lvl 30 után kapsz. lvl 30 a max szint a játékban de utána is kapsz xp-t és ha összegyűlt x, kapsz egy ládát amiből jó cuccok eshetnek.
Amúgy annyira nem rossz a fordítás, csak ott a field terepet jelent szerintem, a cache meg ládát(ezeknek a szavaknak angolban több jelentése van. Nem tudom amúgy pontosan hogy van magyarra fordítva mert angolra van nálam állitva)
-
micafighter
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #29990 üzenetére
Azt viszont nem figyeltem, köszi
-
micafighter
nagyúr
Azt tudom, de a 163as cuccoknak a talentjei kisebb követelményűek mint a 256-osok, vagyis könnyebben tudod teljesíteni a talent követelményeket (van pár jó talent elektronikai követelménnyel, de azt meg ugye nem nagyon raknál egy dps alpha buildbe), és egy alpha buildben meg úgy tudom nem gond ha a másodlagos fegyver sebzése gyenge
-
micafighter
nagyúr
Srácok nem tudjátok world tier 1ben eshet famas?
-
micafighter
nagyúr
Szia! Nálam olyan szokott lenni hogy kimentés után valahol hátul elbújik egy mob. Pulseval megkeresed és lelövöd
Ma volt nekem először olyan hogy semmi ellenséget nem találtam már a közelben pulseval sem, átfutottam a másik legközelebbi checkpointhoz és gond nélkül ki tudtam menni. -
micafighter
nagyúr
Famas nem rossz csak nagy a szórása és nem túl pontos (nem csak felfele húz a szórás hanem jobbra-balra is), de ha visszarúgásra gyúrsz akkor jó lehet.
Könnyű m4et és lvoa-t azért preferálják általában mert majdnem olyan gyorsan lőnek mint a famas, és jobb a szórásuk és a pontosságuk.
Nem próbáltam még amúgy assault fegyót pontosságra és visszarúgásra gyurva, de szerintem többet érnek a sebző talentek mert ha megtanulsz ellentartani a fegyvernek akkor ugyanúgy tudsz vele lőni mint ha pontosságra lenne gyúrva.
Pve-n sok minden működhet, pvpre most az alfa szett valószínűleg a legerősebb , vannak különböző variációi, mellette még a predator is használható, illetve nekem a nomad is bejött. Ha csapatban mész akkor több féle dolog is működhet.
-
micafighter
nagyúr
válasz
salytmasztor #29929 üzenetére
Valoban ezt írja, de én 50%-os akcioban vettem pl a season passt és simán elfogadta a 20%-os kupont is, amit az 50%-os árból számolt le.
(#29935) xyvalaki: igen.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Anonymus23 #29899 üzenetére
Úgy tudom a mobok a csapat létszámtátol függően skálázódnak.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Anime filmek és sorozatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Friss videón az Industria II
- Windows 11
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest