- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Pedig jó volt. Mindenki kapott egyet amit 14,99 felett lehetett felhasználni. Ha felhasználtad kaptál még egyet. A vásár ideje alatt ahányszor felhasználtad annyiszor kaptál. Aztán a végén mindenkinek maradt 1 amit május 1ig lehet felhasználni.
Már előtte regisztrálva voltál? Mondjuk december 20 előtt?
-
Joccc07
addikt
Kuponnal volt nekem annyi.
-
Joccc07
addikt
Nagyon jó alkalom arra ez az ingyenes hétvége, hogy kipróbáljam a játékot. Itt valami tényleg eltört. Maga a gearelés és a lootolás nem probléma. A kinézetre nem panaszkodhatom mert egy 1050ti nem tud csodát teremteni. De az AI az valami borzalom. Rulett az egész, hogy éppen hogyan fognak reagálni. Nincs stealth. Egyáltalán. Kirándulás annál több. Írtatok többen is, hogy annyiból állnak a küldetések, hogy menj ide-menj oda amivel még nem is lenne probléma. De itt nem ide-oda kell menni.
De nem ám. A térkép egyik feléből át kell menni a másikba. Sajnos ez teszi ki a játékidő legnagyobb részét. És ez siralmas. Wildlands 2-nek nem szabad nevezni. Ez egy Wildlands early access. Akartam szeretni. Nagyon is fontolóra vettem a vásárlást. De én mint apuka nekem ennyi időm nincs rá. És, hogy őszinte legyek nem is bánom már.
Akinek tetszik annak jó játékot hozzá. Csak le szerettem volna írni, hogy én mit tapasztaltam. -
Joccc07
addikt
válasz
VikMorroHun #843 üzenetére
Valószínűleg beszerzem majd én is. De mostmár megvárom vele a 24.-ét.
-
Joccc07
addikt
Sziasztok,
Gondolkodom a játékon mivel a wildlands-et is szerettem. Nem most lenne aktuális hanem a következő akcióban. Lehet tudni mikor jön a rework?
A Division 2 med-high beállítások mellett fut 50-55fps-sel egy 1050ti ,16Gb, 1500x társaságában. Itt is hasonló lenne a helyzet szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új DDR5 Gamer PC I5-12400F + RTX 5060 - Testreszabható konfiguráció! - 1 év Garancia
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- ASUS ROG-STRIX-RX5700XT-O8G-GAMING RX 5700 XT 8GB GDDR6 OC PCIE
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest