- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
Az.. csak azt nem értem, hogy eddig ha extractolni kellett sentinel commandert, akkor nyugodtan meglőhetted amíg a földre nem került, vagy kiüthetted, mert nem halt bele. Kb. kétnaponta jött fel ilyen napiküldi és eddig nem volt gond.
Nem is értem mi volt a terv hogy most meghaljon egyből, de még a KNOCKOUT opciótól is...
Mert esküszöm elcibáltam volna 1.7.km-re a ponthoz, bár hegyen keresztül kellett menni, és volt egy nagyobb kerülő, de leszartam volna, megcsináltam volna. Viszont akkor helikoptert ne küldtek volna. A kocsikat meg az abból kiszállókat megoldottam volna, mert a helikopter is lőtt mint a fene, de a commander kb szivacsként funkcionált, és felfogott mindent, csak féltem hogy kinyírják egy idő után.
De egy idő után annyira alacsony volt a HP, hogy nem tudott regenerálódni időben, így belenyekkentem.
A kocsikkal nem lett volna gáz, max 4 enemy, azokat szépen headshot aztán megyünk tovább, csak a helik egy idő után lerágták az életem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest