Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novver
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az.. csak azt nem értem, hogy eddig ha extractolni kellett sentinel commandert, akkor nyugodtan meglőhetted amíg a földre nem került, vagy kiüthetted, mert nem halt bele. Kb. kétnaponta jött fel ilyen napiküldi és eddig nem volt gond.
Nem is értem mi volt a terv hogy most meghaljon egyből, de még a KNOCKOUT opciótól is...
Mert esküszöm elcibáltam volna 1.7.km-re a ponthoz, bár hegyen keresztül kellett menni, és volt egy nagyobb kerülő, de leszartam volna, megcsináltam volna. Viszont akkor helikoptert ne küldtek volna. A kocsikat meg az abból kiszállókat megoldottam volna, mert a helikopter is lőtt mint a fene, de a commander kb szivacsként funkcionált, és felfogott mindent, csak féltem hogy kinyírják egy idő után.
De egy idő után annyira alacsony volt a HP, hogy nem tudott regenerálódni időben, így belenyekkentem.
A kocsikkal nem lett volna gáz, max 4 enemy, azokat szépen headshot aztán megyünk tovább, csak a helik egy idő után lerágták az életem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen program, ami...?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest