Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somejko
aktív tag
A meglévő utolsó fájlokat mensd vinyóra,és otthon nálad multisessiont választva az utolsó előttit válaszd ki.Ezután ha maradt még annyi helyed,huzd bele amit kimásoltál is irjad meg megint.Ha lezártad a lemezt,Neróban-Extrák-Sávok mentése és ott nrg-be kimentheted akármelyik sessiont.
HaliChuck Norris NEM él rosszabbul mint 4 éve!
-
Biztos nem importáltad a legutolsó session-t írás előtt (ez nem mindig automatikus), ergo a régi file-ok fizikai címei a cd-n nem kerültek bele a könyvtárszerkezetbe.
Isobuster-el még vissza lehet hozni a file-okat, de ki kell írnod az egészet egy új cd-re.
Bővebben: linkPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
fuge
csendes tag
Helló!
Eltűntek a fájlok a többmenetes cd-írás folyamán! SOS segítséget kérnék!
Az történt, hogy NERO express programmal több menetben több fájlt is kiírtam a CD-re, ez simán ment. Majd feltelepítettem a gépre egy újabb verzió Nero 6 programot. Ezzel az új programmal is írtam a CD-re fájlokat, tökéletesen működött semmi probléma nem volt. Ezután történt a baj!! Egy másik gépen ahol a Nero 6 -hoz képest egy korábbi verzió, szintén NERO express volt telepítve, ezzel további fájlokat írtam a CD-re. Az történt, hogy az összes többi korábban írt fájl nem látszik, pedig fizikailag ott kell, hogy legyen. Szó a mi szó csak a legutoljára írt mappák látszanak.
Ha valaki tudja a megoldást kérem segítsen!
fugedi@vipmail.hu
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- Kés topik
- Projektor topic
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest