Hirdetés

Aktív témák

• álomvilág

csendes tag

Tegnap este egy picit tudtunk beszélni. Én tőlem szokatlan módon sokat beszéltem. :) Persze ez tetszett Életemnek. Imádja ha beszélek. Na ezzel nem is volt gond. Annyira boldog voltam. Madarat lehetett volna fogatni velem. Még készítettem képet Neki mert hiányolta picinyamit. És nem akartam hogy éhezzen a lelke. Az esti levelében már éreztem hogy kezdi feldolgozni a randit. Így teljesen nyugodtan feküdtem le aludni. Annyira izgatott voltam még éjjel is hogy sokszor felébredtem. Ilyenkor mindig a randi egy-egy pillanata villant belém. Már a telefonom jelzése előtt felébredtem így ki is kapcsoltam. De nem tudtam előbb kimenni. Sőőőt csak picit később. Nagy volt a szobában a mocorgás. Végül kimentem és tudtunk fél órát beszélni. ÓÓÓ annyira jó volt. Éreztem Életemen hogy jobb a hangulata. Nagyon örültem neki. Beszélgettünk a randiról. Mennyire meghitt és szerelmes volt. Szóba kerültek régi emlékek amik nem csak a szerelmünkről szólt. Régi szívességek amik nem teljesültek be. Nem a mi hibánkból. Ma már másképp tekintünk ezekre a dolgokra. Már senki mással nem foglalkozunk csak magunkkal. Egymással!
    A tegnapi randi nagyon erősen él még bennem. Csodálatosan szép volt. Pontosan olyan mint amilyenre mindketten vágytunk. Bújós és beszélgetős. Ritkán van ennyire nyugodt randink. Ilyenre is szükség van néha. Hogy megpihenjünk egy kicsit egymás karjában. Többnyire ha együtt vagyunk próbálunk minél többet elraktározni az érzésekből és érintésekből. Nagyon telhetetlenek vagyunk ám. :B Így a beszélgetések picit háttérbeszorulnak. Ami egyáltalán nem baj hiszen így is élvezzük egymás társaságát. Csak csendben. :) Ilyenkor a testünk beszél helyettünk. Nagyon várom már a következő randit. Tisztában vagyok vele hogy idén már nem lesz de most annyira szépre sikerült hogy most azonnal folytatni szeretném. Hiányzik :B Nem tehetek róla mert IMÁDOM ŐT!

Kellemes délutánt és szép estét!

Aktív témák