- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokalade
tag
Kedves Klaczi!
Köszi a hozzászólást és utólag a rengeteg munkát!
Nem egyszerűek így ránézésre ezek a masinák, elhiszem, hogy karbantartani őrület volt.
Sovány vigasz, de nekem, aki használtam a gyártott, teljesen pamut zoknikat, nagy kényelmet jelentett és azt hiszem ezzel voltunk még így jópáran!Hálásan köszönjük és jó egészséget, kellemes nyugdíjas éveket! Ha aktívan töltöd, akkor pedig kívánjuk, hogy ilyen gépszörnyekkel már ne legyen dolgod!
-
mokalade
tag
Nekem ennek a cégnek a termékei beváltak.
Ami felnőtteknek való és pamutnak hirdetik, azok tényleg jók. Persze mivel pamut, jobban kopik mint egy műszálas, de sokkal jobb viselet is.
Pont mint a Korona zokni, ez tehát már ismerős lehet. -
zsolabacsi
tag
Kicsit utánanéztem és jelenleg 100% pamut zoknit nagyon ritkán lehet találni.
Nekem is volt Korona zoknim viszonylag hamar tönkrementek kilukadtak mert túl sokat hordtam.Ha teljesen 100% pamut az hajlamos mosáskor összemenni egy kicsit úgy kell választani méretet ami mivel nem nagyon nyúlik (nincs benne műszál) jellemzően 2 méret. Tehát pl.41-42 - és nem 39-43!
100% pamut
magyar 100% pamut 460Ft
magyar 100%pamut 429Ft
magyar 100% pamut Medical gumi nelkuli 479Ft
magyar 100%pamut bordás boka 419FtBOK magyar 100%pamut bordás 545Ft
magyar 100% pamut frottir vastag 450Ft
JPress 1050Ft a többi termékük kevert.
-
mokalade
tag
csupakosz kollégának is ment privát.
Amúgy azért nem teszem ki ide, ami nekem bevált, mert nem tudom, nem-e reklámnak minősül. Ha valaki ért ehhez jelezze, hogy kirakhatom-e.
-
mokalade
tag
ppiinnkkyy fórumtársnak küldtem vissza privát üzenetet a témával kapcsolatban.
-
mokalade
tag
Tisztelt moderátor/rendszergazda/rios!
Kérem ezt a topikot törölni. Nincs is itt senki ill. e nélkül is megtaláltam amit kerestem, nincs rá tovább szükség.
Köszönöm!
-
mokalade
tag
Egész nap rajta van az emberen, nagyon fontos, hogy kellemes viselet legyen a zokni.
*** Előzmény ***
Nagyon sok éve azonos márkát vásároltam, Korona Zokni Bt. termékét, de sajnos a gyártó jogutód nélkül megszűnt. Egyetlen féle termékük, a 100% pamut zoknijuk rendkívül kellemes viselet volt, igaz, a nagyon magas pamut tartalom miatt hamar koptak, lyukadtak, de bárcsak még most is (2016.11.22.) lehetne kapni...*** Jelen helyzet ***
Elkezdtem utánajárni és egyszerűen nem akarom elhinni, hogy semmi ehhez mérhető nincs az üzletekben!Az általam eddig talált, "100% pamut", meg "100% pamut külső réteg" és hasonló szlogenekkel hirdetett zoknik láthatóan és érezhetően nagyon magas műszál tartalommal bírnak. A zokni anyagát kicsit széthúzva és fény felé fordítva csillog bennük a műszál, ahogyan az csodálkozó/értetlen eladók szemében is szokott ilyenkor...
A becsületesebb gyártók pontosabban meghatározzák a termékük összetételét pl. 95% pamut, 5% poliészter, ezekkel semmi trükk nincsen.
Viselet szempontjából a "100% pamut" és a kisebb pamut tartalmú zoknik, a Koronához szokott lábnak, egyaránt rendkívül kellemetlenek.Sportoláshoz én is lélegző, technikai zoknit használok, de most az egész napos iskolában, munkahelyen történő használatról van szó.
*** Amit keresünk ***
Olvastam, hogy a zokni rugalmasságához szükség van valamennyi műszáltartalomra, de tudom, hogy nem kívánok lehetetlent, csak olyat, amelyet megszoktam.Most, amikor minden unalomig kézműves, meg bio, talán jogos igény, akár drágábban is, a megfelelő minőségű mindennapi zokni, lehetőleg műszál mentesen.
*** Együtt könnyebb ***
Ha van tapasztalat konkrét zokni típussal, márkával, orrvarrással, anyaggal pl. bambusz, várom a hozzászólást. Hátha találunk jót!
Érdemes figyelemebe venni, hogy az első mosáskor rendeződik kissé a zokni anyaga, sűrűbb, tömöttebb lesz, ezért a véleményt utána, jellemzően a második használat után, javasolt írni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Android szakmai topik
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- További aktív témák...
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest