- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #6962 üzenetére
Inkább rakj egy puttó/kenó/luxor/5ös lottó-t
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Daniel Alves #6958 üzenetére
Fociban én nem láttam semmi értelmeset mára, főleg ha nagy téttel akarod akkor szerintem felejtő...
-
B-L-A-C-K
titán
Most nézem Criciuma 2-0 ról X-elt le a 89. percben...
Kicsit ideges lettem volna ha rakom...
-
B-L-A-C-K
titán
Unatkoztam, nézegettem a meccseket, igaz nem rakok de attól érdekel. Na a lényeg találtam egy ilyet:
Ceara - Criciuma
A vendégeknek 5.50x az oddsa (bet365), úgyhogy vezetik a bajnokságot, elég gyanús, de szerintem aki tudja kamiba próbálja be....
-
B-L-A-C-K
titán
Na én nyári szünetre rakom magam, EB döntő óta már nem tolom. Jelen leszek természetesen, de addigra is mindenkinek sok sikert, nyerjetek sokat...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K #6563 üzenetére
Nem értem honnan veszed hogy elég1x megforgatni. Pedig értelemszerűen le van írva a szabályzatba:- Hogy bónuszával fogadhasson, játssza meg kezdeti befizetésének összegét 1-szer a kívánt sporton és piacokon. Befizetését és a bónusz összegét a kifizetés előtt 3-szor kell megjátszania.Ja jó meleg van, én vagyok a hülye azt hittem bet365-ről van szó...
-
B-L-A-C-K
titán
Rotty 3-0.
-
B-L-A-C-K
titán
Mondtam én sima spanyol lesz, Balotellinek volt egy jó napja múltkor és ennyi,most kifújják a kis orrukat...
Mondjuk nem tudtam rá sok pénzt rakni csak egy kis aprót...
-
B-L-A-C-K
titán
Spanyol gól...
-
B-L-A-C-K
titán
Én meg most sima Spanyol győzelmet érzek, Balotellinek 2 jó megmozdulása volt annyi, nem azt mondom szarúl játszottak, de a németeknek semmi nem jött össze inkább azt kéne nézni. A spanyolok szerintem egy klasszissal jobbak, úgy mint a németek is csak nem az ő napjuk volt ez, de azért 14-0 német szöglet arány elárul valamit...
Előre látom Balotelli most olyan flegma lesz nem szól magához sem...
-
B-L-A-C-K
titán
Ilyenkor nem bánom hogy nem raktam, most értem haza és látom 0-2. Van egy olyan sanda gyanúm ha rakok nem éppen az olaszokra...
-
B-L-A-C-K
titán
Umek7 nézd meg erre meccsre be is jött volna a stratégiám:
Van egy jó taktika...Maradt hét meccs az EB-n. Az hét szelvény. Mindegyik szelvényen, be kell húzni a döntetlent, mellé a 4.5 felett a sárga és 10.5 felett a szöglet..(itt már a hosszabbítás is beleszámít ami plusz 30 perc). Ez így tízszeres szorzó kb.. Ha egy meccs jön ikszre már nyerésben vagy....
Természetesen nem raktam....
-
B-L-A-C-K
titán
Puttón már megint 6+1-em volt, nem igaz az a 2 szám nem bírna már beesni 1x...
Mixet majdnem 1 hete nem raktam, még kamit se, bár nem is volt semmi jó. Mára raktam egy kis 2 ezrest:
179 Molde - Rosenborg 3.25 V
196 Portugália - Spanyolország: C. Ronaldo szerez gólt: igen 2.60x
206 Portugália - Spanyolország: A mérkőzésen 4,5-nél kevesebb sárga lap lesz 1.88x
230 Boca Juniors - Corinthians 1.85x2000 Ft ---> 58 780 Ft
Nem fűzök hozzá sok reményt, de jöhet...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
N-vidi-A #5686 üzenetére
Hát, nem tudom nagyon kiszámíthatatlanan ez az EB, elvileg spanyol győzelemre raknék, de X-is benne van, plusz ha CR-nek lesz egy pár jó megmozdulása akár nyerhetnek is. Szóval ez elég lutri számomra. De szerintem 4.5 sárga alatt lesz a meccs, nem hiszem nagyon bántanák egymást ezek...
Vangelis: Szép kis oddsokat fogtál...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Vangelis #5684 üzenetére
Akkor próbáld meg a nagy pénzel kevés meccs szitut, nekem is ez fekszik a legjobban. Nálam a nagy pénz 20-50 ezer között van, ilyen fogadásom igaz nem volt sok kb 20 db de 2 ment el eddig csak, ez a 2 is idén volt...De ezt ne úgy értsd hogy 1,10-es oddsokat kell rakni 1-2 db-ot, hanem amit éppen érzel oddstól függetlenül. Volt hogy 2 meccs 5-6 körüli oddsos volt így, és jött, csak persze nem mindig van ilyen tuti, de ha van és érzem megy rá a nagy összeg...
-
-
-
B-L-A-C-K
titán
Na csak egy kamit raktam, végül nem amit mondtam azt sem raktam meg...Umek7-te azt megraktad akkor 25-el (12.5-12.5)?
-
B-L-A-C-K
titán
Végén megnyerik a görögök, bár már nem nagyon tudnak olyat mondani ami meglepne...
-
B-L-A-C-K
titán
Na ma nem raktam semmit:
Umek7: Ha jön az első konstrukció agybajt kapok...
Erre gondolok:
74 Németország - Görögország 4.80 D
94 Németország - Görögország: A mérkőzésen 4,5-nél sárga lap lesz 1.70
96 Németország - Görögország: A mérkőzésen 10,5-nél több szöglet lesz 1.75odds: 14.28x
-
B-L-A-C-K
titán
Ok:
Mindegyikbe ezt a kombinációt rakom bele, és tippmxel nézem amit lehet:
74 Németország - Görögország 4.80 D
94 Németország - Görögország: A mérkőzésen 4,5-nél sárga lap lesz 1.70
96 Németország - Görögország: A mérkőzésen 10,5-nél több szöglet lesz 1.75odds: 14.28x
145 Spanyolország - Franciaország 3.35 D
165 Spanyolország - Franciaország: A mérkőzésen 4,5-nél több sárga lap lesz 1.77
167 Spanyolország - Franciaország: A mérkőzésen 10,5-nél több szöglet lesz 1.62odds: 9,61x
207 Anglia - Olaszország 2.90 D
227 Anglia - Olaszország: A mérkőzésen 4,5-nél több sárga lap lesz 1.73
229 Anglia - Olaszország: A mérkőzésen 10,5-nél több szöglet lesz 1.70odds: 8,53x
Természetesen ha neten csináljuk az oddsok is jóval barátibbak....
-
B-L-A-C-K
titán
Úgy nem túl jó, egyrészt mert kevesebb lesz az odds, másrészt meg akkor a sárgák illetve a szögletek sem biztos meglesznek. Mivel ha első félidő jön, de másodikban már nem lesz X nem is lesz hosszabbítás, és így nem is biztos meglesz a 90 perc alatt a több sárga illetve több szöglet. Viszont ha hosszabbítás van az még plusz 30 perc (és ez is beleszámít) így már annak is nagyobb az esélye hogy ezek meglesznek...
Kápíííse?
-
B-L-A-C-K
titán
Ez mit jelent, hogy:
- Hmm... nem is olyan hülyeség!
- Hmm... elgondolkodtató de veszélyes!
- Hmm... te kurv@ hülye vagy!Amúgy múltkor is 4 döntetlen jött így csoportkör után...Azaz bőven plusz, persze ez lehet most nem így lesz, de ha csak 1x jön tegyük fel 10 ezres/db tétnél az is 30 ezer plusz...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
GergőBp #5032 üzenetére
Van, pl a 075, 076, 125, 146, 147, 208, 209-ös események pl most ilyenek!
Igen a 018, 019-es is az csak az ma volt, így arra már nem tudsz tenni...
Többieknek: Amit este beírtam ebben lát valaki fantáziát!
Erről lenne szó:
Van egy jó taktika...Maradt hét meccs az EB-n. Az hét szelvény. Mindegyik szelvényen, be kell húzni a döntetlent, mellé a 4.5 felett a sárga és 10.5 felett a szöglet..(itt már a hosszabbítás is beleszámít ami plusz 30 perc). Ez így tízszeres szorzó kb.. Ha egy meccs jön ikszre már nyerésben vagy....
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
GergőBp #5030 üzenetére
Az hogy az egyik csapat gól előnyből indul, azaz pl hendikep "(1-0) Vasas - Debrecen" az azt jelenti hogy automatice Vasasnak már van 1 gólja, és innen fogadhatsz H-D-V -re...
(#5028) walakii: Sok esetben azért van mert pulya az illető, vagy annyit bukott hogy már valami jó történetet (szerinte) illik kitalálni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
walakii #5004 üzenetére
De látod mégis volt már ilyen, igaz nem kéne ezzel foglalkozni, de úgy vagyok vele ha folyamatosan követem a topikot, és látom valaki kurva valótlant állít az idegesít...Nem rég volt olyan valaki állandóan írta mennyit bukott, utána meg beír egy olyat hogy hosszú távon nyert 500 ezret, mindenki gratulált neki utána meg megemlítettem nem hiszem leb@sztak miért ne lehetne ez mi hülye vagyok...A végén meg csak igazam lett...
De mind1 nem kell ezzel foglalkozni, engem idegesít, téged nem ez van nem kell vele törődni...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
walakii #4999 üzenetére
Ajánlom olvasd át a topikot és megtudod...
Na jó leírom, volt már pár kedves kolléga hogy kamuzott hogy nyert ennyit meg annyit közbe meg kiderült köze sincs hozzá, és engem idegesít az ilyet, de ezt már említettem hogy zavar! Igaz semmi anyagi hátrányom és jövedelmem sem lesz ebből ki mit mond, viszont ha már itt eszmét cserélünk intelligens módon elvárja az ember ne nézzék hülyének. Félreértések elkerüléséért nem a mosatni esetre értem ezt az egészet!
-
B-L-A-C-K
titán
Na még jó hogy mondtam egész héten Ronaldo szerzi az elsőt rakni kéne, erre nem rakom...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Valakit érdekel a szelvényem 500-ért....?
-
B-L-A-C-K
titán
Na sárgákkal szépen beszoptam, arra raktam cseheknek lesz több erre már a portugáloknak van 2ő...
Aktív témák
- EAFC 25
- Túra és kirándulás topic
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Windows 10
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest