- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Valencia is 2 perc alatt fordít az utolsó pillanatban...
giigz: Ha te 19 napból 14 napnál jött, azaz 19 db 5x os odds feletti meccsből 14-et megéreztél az nem semmi...19ből jó ha 2-3 ilyen jön, nemhogy 14...
Plusz nem értem ha így jöttek ezek, már 10. nap után miért nem így játszottál
-
B-L-A-C-K
titán
PSV-re van egy sanda gyanúm, az hogy szerintem X lesz...
-
B-L-A-C-K
titán
1-2 a PSV, pont nézegettem Bet365-ön mondom már tuti rúgnak egyet, de a 3. gólt hogy PSV rúgja csak 1.25x odds volt, érezték azért az online fogadóirodák is hogy érik...
-
B-L-A-C-K
titán
Psv azért nyom, veszélyes támadások 28 vs. 8...
-
B-L-A-C-K
titán
Jó de azt nézd régen 10-20 ezerekkel is raktál velem 1-2 meccset jöttek is szépen, most meg mivel nincs pénzed csak kevés ezért evidens hogy 500ból több ezret akarsz nyerni ahhoz meg nem elég 1 meccset raknod. Vagy úgy gondoltad naponta nyersz 500ból 700-at és jó lesz minden?
-
B-L-A-C-K
titán
PSV is kikapásra áll 21x ért...
Bár gondolom nem marad így...
-
B-L-A-C-K
titán
Ma elég nagy szerencséim vannak, Chelsea 2-1 ről 2-4 re megnyeri, City 1-0 ról emberhátrányból megnyeri...
Tottenham - Chelsea V 2,54x (2-4)
West Bromwich - Manchester City V 1,66x (1-2)
Genoa - Roma V 2,15 holnapi
Troyes - Marseille V 1,82 holnapi5K ---> 82,5K
pohár: Egy 200 Ft-os kami szelónak rakta, sok a sérült, illetve pihentetnek a BL-re lehet. Szerintem se fog jönni, de nem kizárt...
-
B-L-A-C-K
titán
1-2
-
B-L-A-C-K
titán
West Brom 1-0
Mindig belenyúlok egy hülye meccsbe, pont a City kap piros lapot az egész mai Angol meccsekből is...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Csucsu88 #18616 üzenetére
Mind1 mikor rúgják csak a 2-vel nyerjenek...
Az a 0-1 az jelenti a te esetedben, hogyha ebből hazai rakod akkor automatikusan a vendég csapatnak van már egy gólja, szóval ha nyer a PSG 1-0 ra az neked nem jó mert akkor a + góllal az 1-1, de ha nyer tegyük fel 3-1 re + 1 góllal az 3-2, és nyertél...
-
B-L-A-C-K
titán
Manchester City így nekem elég nehéz lesz emberhátrányból, de ahogy nézem a meccs közbeni statisztikát még nyerhetnek...
-
B-L-A-C-K
titán
Na szuper, 2. meccsem a City és piros lapjuk van....
-
B-L-A-C-K
titán
Jaj hát ez a Chelsea labdarúgócsapat nagyon megviccelt, Majdnem félidőig néztem láttam 0-1, utána elkellet mennem a városba, közbe mondom rákukkant telefonon hogy áll...Erre látom 62. perc 2-1....:/ Jó mondom cső, kuka a szeló, erre most hazaérek, és nézem 2-4-re nyertek....
-
B-L-A-C-K
titán
Na nekem a hétvégére 1 szelóm van, amit még szerdán megraktam, nem bánnám végre jönne valami már:
Tottenham - Chelsea V 2,54x
West Bromwich - Manchester City V 1,66x
Genoa - Roma V 2,15
Troyes - Marseille V 1,825K ---> 82,5K
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Derry 2-0 hihetetlen hogy 5 szelóból 4x 1 meccsekkel szopok..Kezd hasonlítani ez az egész a tavaly év végéhez, ott is az év utolsó 3 hónapjában több mint 1.1 millió várhatóm ment el 1-1 meccseken...Most meg már több mint 1 hónapja nem nyertem, és amiről csak egy meccs hiányzott azoknak a várható összege majdnem 300 ezer....
-
B-L-A-C-K
titán
Derry City úgy látom leszop@t...
-
B-L-A-C-K
titán
Na Hertha úgy látszik nekem pipa...
-
B-L-A-C-K
titán
B@ssza meg észre se vettem ma játszanak, várható volt hogy 11 veretlen meccs után lefogja adni, 9 pont az előnyük, nagy butaság volt rakni olyan oddsért...De erről már írtam múltkor itt: kink
Bár még nyerhetnek...
Közbe meg 1-1...
Ha most is nyernek utána tuti rakok ellenük 10 ezerért...
Mindenkinek:
Nem akartam rakni hiszen már szerdán raktam hétvégére, de városba voltam és előttem egy ilyet:
Hertha/Bordeax/St. Patricks
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Toxicano #18414 üzenetére
Igazad van, és nem is régen volt, fogadni mertem volna bárkivel hogy nem volt ilyen lehetőség pedig....
Grat amúgy szép fogás, kár hogy nem adtad fel vagy 100x ezt a szelót...
xenom0rph: Ha már megraktad eleve megadtad az esélyét hogy bejöhet, 9 meccs viszont az sok, szerintem 2-3 elfog vérezni, de ne kérdezd hogy melyik mert nem tudom. Viszont 200 Ft-ot megér kockáztatni, hátha becsíp.
-
B-L-A-C-K
titán
Na én már a héten nem rakok, ma sem raktam, még szerdán megraktam a hétvégi szelómat, amit itt mutattam is. A lényeg nem is ez hanem hogy jó kis BL meccsek jönnek jövő héten...
Amit jónak látok:
Borussia Dortmund - Real Madrid V ~2,10x
Dinamo Zagreb - PSG V ~1.57x
Manchester United - Braga H ~1,33x
Lille - Bayern München V ~1,57x (ez akár hendivel is mehet, ~2,50x)
Shakhtar Donetsk - Chelsea X2 ~1,57 (vagy sima V ~3,10x) -
B-L-A-C-K
titán
válasz
mefistofeles #18311 üzenetére
Pontosan nem tudom ilyenkor tippmix hogy jár el, de 2 fajta variáció van, vagy 1x oddsal kell számolni, vagy nyert az a fogadás ha neked kedvezett.
-
B-L-A-C-K
titán
Raktam egy ilyet:
Tottenham - Chelsea V
West Bromwich - Manchester City V
Genoa - Roma V
Troyes - Marseille VTét: 5K
Veszélyes, szóval nem egy életbiztosítás, de hátha...
-
B-L-A-C-K
titán
Remélem Anglia nem nyer mert akkor a tegnapi szelóm már megint egy meccsen megy el...(67 ezer várható...)
-
B-L-A-C-K
titán
Chelseanek miért ekkora az oddsa?
-
B-L-A-C-K
titán
Hoppp rangot ugrottam (PH! kedvence ---> PH! nagyúr), szerintem ezt holnap egy szelóval meg kell ünnepelni...
-
B-L-A-C-K
titán
Én ma Norvégiat, Svajcot, Hollandiát, Argentínát, Németországot, Angliát meg Dél - Koreát néztem hogy jó lesz, erre pont úgy válogatok hogy azt az egyet veszem bele a 4-esembe ami elmegy (Koreát), de az is úgy megy el hogy 4 kapufát vernek, és emberelőnyből gólt kapnak! Többi jól áll, igaz Anglia tegyük hozzá elmaradt, Argentína meg még ezután lesz, de ezeken kívül mind jött volna, vicc...
-
B-L-A-C-K
titán
Most jöttem haza, de jó hogy látom Irán nyert 10 emberrel...
Szelóm kuka is...
Most mondja haverom Korea 4 kapufát lőtt...
-
B-L-A-C-K
titán
Ja a másik a Dél-K. megint nagyon nép tipp lett...
-
B-L-A-C-K
titán
91 Irán - Dél-Korea V 2,33
123 Izland - Svájc V 1,79
163 Chile - Argentína V 1,70
143 Lengyelország - Anglia V 1,89Eredő odds: 13,40046
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
máyköl #17887 üzenetére
2.56x
Irán 3 meccs alatt 1 gólt rúgott, 1 gólt kaptak, 1 döntetlen 1 győzelem 1 vereség. Ferde szeműek meg 2-t nyertek 1 döntetlen 9/3-as gólarány. Illetve Libanontól kapott ki Irán, Korea meg azokat 3-0 ra verte...Nem azt mondom hogy tuti, de ilyen 2,33-as oddsért simán jó lehet.
-
B-L-A-C-K
titán
Holnap egy 2-3 meccses 5 ezres szelót lövök...
Irán - Dél-Korea csak nekem tűnik sima V-nek 2,33x oddsért?
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
"~" <--- ez azt jelenti hogy megközelítőleg így az 1200ba szerintem belefér. Illetve nem a nyomásról van szó hanem hogy 1173 km/h-nál számomra csoda hogy nem ájult el mikor úgy bepörgött mint az állat...
Ja még annyit hogy lehet volt az 1200 km/h is csak elvették a képet mikor elkezdett pörögni...
Aktív témák
- Konzol Screenshot
- Windows 11
- Filmvilág
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Androidos tablet topic
- Fűnyíró topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 2042
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Villámgyors memória, ami megváltoztatja a játékot! RENDELÈSRE!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest