Hirdetés
Aktív témák
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #26355 üzenetére
Nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá, nem szólok rá.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Vandit.
addikt
válasz yogibear #26403 üzenetére
Félidőben az 1:2öt 8-as oddsért, de az a szépséghibája, hogy a Lech Poznan az nem hozza.sajna. A köcsög Düsseldorf meg rádásul elvitte a 3X-es szelvényt és ezzel vitte az 50 ezret is.
Ráadásul már 1:3 a milan
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
janos1988
addikt
-
pohár
félisten
á igen, azoknak, akik még nem fogadtak mobilról SportingBeten: Tegye meg első mobilfogadását, és mi visszatérítjük a tétet másnap!
7k a max összeg, ha nyersz, ha vesztesz, visszaadják!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
egyszer kell megforgatni, minimum 1,2-n az egészet
ja igen, 1,5-nek kell lenni a mobilos fogadásnak minimum
A visszatérített tét bónuszként lesz jóváírva az ügyfél számláján a fogadást követő 24 órán belül. A bónusz felosztható több tétre, de a teljes összeget meg kell forgatni legalább egyszer, minimum 1.2-es szorzóval, mielőtt a bónusz és az abból származó nyeremény kivehető lesz.
de olvassátok el, nem véletlen linkeltem
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
plus44
veterán
Poénból bepötyögtem a holnapi megrakandó meccseket, megdobtam egy tízessel, és kidobta, hogy 311k. Hopp, megijedtem kicsit. /pedig ilyen szutyok odds-osok.../
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
nagynandi
csendes tag
Ma nyertem 3800Ft-ot tippmixen...
Életem első tippmix nyereménye..
-
pohár
félisten
150 Bayern München - Dortmund H 1,83
161 Arsenal - Swansea H 1,43
163 Liverpool - Southampton H 1,39
178 Real Madrid - Atl. Madrid H 1,48Eredő odds: 5,38349
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 5385 Ftwannabe szeló
-
stefyY
őstag
HolnapiMai Besiktas meccsről vélemények...? Vendégodds érdekes.[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
WaterWave
veterán
vagy nagyon sima bayern hazai lesz, vagy egy nyögvenyelős X... sztem a dortmund nem fog nyerni, bár amennyivel vezet a bayern, már neki tökmindegy
1.8 as szorzó viszont nem rossz a hazaira• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
plus44
veterán
-
-
Daniel Alves
őstag
Valakinek ma és holanpra valami tippje?
nekem a Dortmund X2,PSG, Ath Madrid X2 az elsők között fog szerepelni a listán.Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Daniel Alves #26430 üzenetére
QPR
-
Kindom1
csendes tag
Ez a tegnapi Braga - Porto meccs eléggé bunda gyanús volt... 70. percig vezetett a Porto, aztán hirtelen öngól... 11es Braganak piros lap Portonak, és utána Braga fordítás...
4-ből el is ment 1 meccsem ez miatt...
Maiak remélem bejönnek.
Dinamo - Kazan V
Real Madrid - Atletico V
Nice - Psg V -
Vangelis
félisten
Szerintetek a kazánház mennyit tol be az egyenáram előállítóknak?
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Vangelis
félisten
Chelsea szerintetek ma már fog nyerni?
-
Vandit.
addikt
Na srácok, akkor összerakunk valami kamit?
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vangelis
félisten
Kapja be a kazánház.
Elveszett minden
-
giigz
veterán
-
-
Vandit.
addikt
Idén lesz egy nyeretlen csapata PL-ben, mégpedig a QPR.
Kazan vág 2 gólt és el van intzéve mindjárt.
-
WaterWave
veterán
válasz Vangelis #26449 üzenetére
még így is 1.7-et adnak a moszkvának, hazai pályán 1 gól vezetésnél.. AMI bődület
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Projektor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS routerek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest