Hirdetés
Aktív témák
-
WaterWave
veterán
válasz stefyY #25400 üzenetére
90 percig játszanak egy meccset
mu is 7 perc alatt döntötte el, nyugi van, nem szeretem ha valaki pánikol• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
WaterWave
veterán
bazdmeg nem adta meg
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
nagyúr
Remélem a Benfican lesz meg 2 gol.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Vandit.
addikt
Rossz nézni ezt a Realt komolyan. Jó lenne, ha alkotnának valamit a második félidőben.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
-
giigz
veterán
Benfica 2-0, pipa
-
giigz
veterán
Hátha bejön megint...
50' 1-0... Nagyon szépen kérek egy Real Madrid gólt, győzelmet.
-
giigz
veterán
Nem volt les, és nem adja meg
-
Vandit.
addikt
Ez a bíró is egy vicc meg a Betis is amit művel az is.
Játék képe alapján sajna nem fognak nyerni.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
giigz
veterán
Na jól van, pont 0-n vagyok ezen a héten, pedig milyen szépen indult... Holnap már nem rakok szerintem semmit, de persze megnézem a kínálatot, aztán kiderül...
-
WaterWave
veterán
-
giigz
veterán
válasz WaterWave #25421 üzenetére
Pont nézem a meccset... Ha nem néztem volna, akkor leszarom, mert éreztem, hogy necces lehet... Ideges lennék, mert 1 meccs vitte el megint, viszont éreztem előre, hogy necces lesz a Real, nem is akartam rakni, de mivel sokan ajánlották, így megint elcsábultam, és olyat raktam meg más ajánlására, amit én nem érzek... De még ez sem lenne baj, mert ha nem nézem a meccset, akkor elment, ideges vagyok, kész... De amit ez a bíró csinált... Most simán 1-1 lehetne, de ha már 1-1 lenne 20 perce, akkor ki tudja... Tudom, hogy hülyeség, de akkor is ez a legidegesítőbb, hogy így elfújják a meccsemet, ami kell a nyereményemhez.
-
stefyY
őstag
Egy kérdés...ha így ráírtam a szelvényre, a gép beleköthet...? Annyi eszem van...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
giigz
veterán
11 pont előny a Barcának...
Na jólvan, holnap durrantok egyet, aztán lesz ami lesz.
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz stefyY #25434 üzenetére
Nem lepne meg, de szerintem hendivel is nyernek...
Vangelis: Szép, csak ha már neten fogadsz tudnám miért a legsz@rabb helyen, máshol van bónusz is, illetve sokkal jobb oddsok. Bet365 11x volt rá pl, az már több mint 2 ezer forint plusz lett volna még ilyen kis tétnél is.
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
A bíróra mondanék most egy csúnyát, de nem teszem.
-
Vandit.
addikt
válasz anonymus89 #25439 üzenetére
Már kimondtam, jól esett.
-
stefyY
őstag
Jóéjt uraim, több szerencsét a vasárnaphoz mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
pohár
félisten
Notre Dame @ USC - Élő Végső nyertes - Mérkőzés nyertes
Notre Dame 1.50Összes tét: 700 HUF
Összes lehetséges nyeremény: (téttel együtt) 1.050 HUF1:55-től a Digin élőben megy
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
-
nagyúr
Mára mit lehetne még tenni a Barcan kívül?
Esetleg egy Hertha?Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest