Hirdetés
Aktív témák
-
pohár
félisten
hát én nem tudom mire fel ez az odds, valami rohadtul bűzlik
áhá, itt az ok:
Elvileg Parker, Ginobili, Duncan, Green, Leonard és Stephen Jackson sem játszik. Az első 4 el sem utazott a csapattal, míg utóbbi kettő sérült.
Miami mehet hendivel is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
b4sxe
aktív tag
Austria Lustenau-Kapfenberg H 1.33
St. Pölten - FC Vienna 1.35
Real Madrid - Fenerbahce Ülker H 1.27 (kosár)
Besiktas - Barcelona V 1.33 (kosár)
Krivbász - Sahtar Doneck V 1.2520.000-el -->76.000 Vélemények ?
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
WaterWave
veterán
igen, pont ezt akartam kérdezni, hogy a real madrid kosár madridiak oddsa nem magas picit? nem.olyan sima hazai?
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
nagyúr
válasz Shkiz0 #26244 üzenetére
Kesz vege. Ilyen már tényleg nincs.
1 vitte csak ugy mint tegnap, es megint a foci ahogy tegnap reggelre is.Annyira szeretem h ha teszek veletlen egy 1.50-es meccset akkor annak el kell mennie, bezzeg maskor meg le bir jonni 2 feletti is.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #26259 üzenetére
Hat mivel korlatozast belottem igy ha akarnek se tudnak.
De akkor is kabare hogy megint 1
Ment volna el telibe legalabb.Mindjuk kivancsisagbol minden nap ossze fogok dobni egy szelvenyt csak nem teszem meg.
Kivancsi leszek hany jonne belole[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Sir Pocok
őstag
Puff a Hertha is kikapott pedig egyértelműen ők voltak az esélyesebbek.
Még jó, hogy nem tettem mert biztos buktam volna ezt is.Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Sir Pocok
őstag
Magyarán nem nyertem volna, a többi nem érdekes.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Kindom1
csendes tag
Nah a végső
134 Braga - Porto V 1,85
140 Dinamo Moszkva - Kazan V 2,7 Kazan utcsó meccseit szinte mind nyerte
178 Real M - Atletico V 6,3
183 Nice - Paris SG V 1,81
4/3-as kötésÉs a biztosíték
187 O.P. - Panatilaikosz H 1,18
176 Barcelona - a. Bilbao H 1,1
172 Celtik - Arbriath H 1,1
167 Reading - M.U. V 1,42
Normál fogadás[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Na pörgessem végig mind a 19 accountot SB-n
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
giigz
veterán
válasz Shkiz0 #26244 üzenetére
Megint szóltam, megint nem hallgattál rám, megint nyertél volna. Ráadásul ez most 1,90-es odds volt.
-
adam_
senior tag
Ajaccio - St. Etienne akkor végülis mit érdemes tenni? Szeretnék már végre nyerni. Vagy esetleg ezt valamilyen tuti kombiba? 2/3, 3/4..vagy.?
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Vandit.
addikt
válasz janos1988 #26279 üzenetére
Majd meccs közben megmondom. Amúgy sima hazainak kéne lennie, de ugye az nem jelent semmit manapság, mert pont az ilyen meccsek szoktak fordítva végződni.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
WaterWave
veterán
látom monaco- sedan lett a mai néptipp
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
janos1988
addikt
Tegnap is hasonlóan kezdték, hogy "úgy érezzük". És mégsem az történt amit "éreztek". Úgyhogy lehet pakolni ezerrel a vendégeket (E. Frankfurtot).
[ Szerkesztve ]
-
adam_
senior tag
Na végülis ez lett 3/4-be 480Ft-tal megrakva összesen.
Bejöhet?
-
adam_
senior tag
Statisztikákat nézve az összes csapat előző meccsein rúgott gólt, egymásnak is, bízom bennük.
Bár most tőletek kérdezem, hogy ilyen mindkét csapat gólt rúg / vagy nem rúg gólt, fogadási stratégia jó lehet, biztosabb valamivel, mintha kimenetre tippelne vagy másra valaki? Mit gondoltok?[ Szerkesztve ]
-
WaterWave
veterán
válasz Zimmi91 #26292 üzenetére
Hát a tenisz se egyszerű, pedig ott H van meg V, TEHÁT 50-50%
DE merem megkockáztatni, hogy egy tenisztipp húzósabb mint egy foci, most itt nem feltétlen az alap teniszmeccsekről beszélek, djoko és társaik• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
janos1988
addikt
Most bepótoltam az elmaradt accountokkal a ingyen pörit. 40 centet adott az utolsóval. Rákurtam mind és adott egy random wildot, aminek ez lett a vége. És már csak 2x40 centet kell megforgatni. Jó 6 euro marad fogadásra. Ez ma már a második, amivel pénzt tudok kivenni. Hehe.
-
Daniel Alves
őstag
Szerinte ma over 1,5 gólokra fogok tenni
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
-
pohár
félisten
dicsak buksi
114 Monaco - Sedan H 1,50
107 Austria Lustenau - Kapfenberg H 1,33
121 *(0-1) Galatasaray - Gaziantepspor H 1,98
94 Krivbász - Sahtar Doneck V 1,25Eredő odds: 4,93763
Tét: 1000 Ft
Várható nyeremény: 4940 Ftez szerintem elég biztos nyereményt hozna (még akár a Monaco nélkül is)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs