Hirdetés
Aktív témák
-
Sir Pocok
őstag
Barca
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
nagyúr
válasz Daniel Alves #26054 üzenetére
Ne is mond, ez szerintem liszt.
Es kozben vezet az Alaves is. Na igy meg tuti.
Akkor azt hiszem a mai nap -30k
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
giigz
veterán
Lazítsatok, nyerni fog a Barca.
-
Sir Pocok
őstag
b+ lehet, hogy nyitok egy fogadóirodát tuti business.
-
stefyY
őstag
6/7 kombin 600 --> 2700, egy bukott...bátrabb szelón ha City + MU + Chelsea is nyer, akkor a 103k 1 meccsen úszott...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Daniel Alves
őstag
Dobtam az under 1,5-re mind a 2 meccsre
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #26064 üzenetére
Be ne dőlj már, csak előre lebeszélt altatás... Lesznek még itt gólok.
-
nagyúr
Felelmetes milyen fos ez a chelsea.
-
Sir Pocok
őstag
Na én le is fekszek. Szerintem ebben az évben már nem fogok játszani.
-
Daniel Alves
őstag
Sok van még hátra gyerekek...
de a tippem az hogy a 2 angol közül csak az egyik fúgja behúzniOrbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
B-L-A-C-K
titán
A két kis tuti tippem szopóágon van, bukta lett volna ha rakok, de hátha még jön...:/
-
janos1988
addikt
Ahogy nézegetem a WH játékát, hát, következő meccsükön csúnyán el fogja verni őket a Chelsea idegenben.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
MC is vezet. Vajon melyik fog leikszelni ? Az MU vagy MC?
Bár van egy sanda gyanúm/megérzésem, hogy a City lesz az.
giigz: Én is vagy 2-3 poén szelót csak.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
anonymus89
addikt
Arsenal ma sem csalódtam benned.....
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
nagyúr
válasz janos1988 #26079 üzenetére
Ez a chelsea lofaszt se fog elverni.
Pofam leszakad, hogy tavaly ezek hogy jatszottak es most hogy.Na mar a city is vezet. De jo lenne ha megtorne mar a kibaszott jeg. Bar ketlem h 5 perc alatt ezek rugnak barmit is.
Nesze city 2
Megint 1 fogja vinni[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ez szép Chelsea X-el majdnem 5x oddsért....:/ Sajnálom aki bukott, tudom ezt senkit se nyugtat meg de én is raktam volna nem is kevéssel....
-
Daniel Alves
őstag
Rohadjon meg a City..under 1,5-re tettem apróval
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
WaterWave
veterán
nah én is pihentetem egy kicsit... ezek az eredmények minden határon túlmennek, és azért már nem kicsit vicces hanem nagyon...
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #26086 üzenetére
én nem is vártam tőlük győzelmet, bár az odds még alacsony is volt szerintem, 1,60-70 lett volna a reálisabb
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
Barcelona mecscen 3. gól szabadrúgás 19-ért
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
néha
aktív tag
de az a legjobb benne hogy bármit tehettem vna helyette,de én hülye barom megteszem a fos chelseat a multkori city meccs után amikor szart sem csináltak.....,rakhattam vna city-t,celticet stuttgartot,bármit... erre én ezt rakom és persze hogy a másik 2jött mellette..
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
WaterWave
veterán
válasz Daniel Alves #26089 üzenetére
20-at
levante, chelsea, sevilla, barca...
ezeket toltam, persze hogy a chelsea elviszi
de nam baj én kiszáltam, mert amit összegyűjtöttem itt a hetek/ hónapok alatt nem akarom hogy elmenjen• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
-
pohár
félisten
én a Chelsea-re jó ideje nem rakok már, Arsenal & Pool & City szerepel valamilyen formában a szelvényeimen az angolok közül, esetleg még 1-2 random befutó még, de nem jellemző
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
B-L-A-C-K
titán
Abramovics vajon most kirúgja Benitezt is?
-
stefyY
őstag
Megnéztem eredmények.com-on, és a mai oddsokat tekintve 1.01-1.39x oddsig minden meccs jött, 1,4-es több is elment... Azokat dobálni kellett volna nagytéttel.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest