Hirdetés
Aktív témák
-
WaterWave
veterán
válasz B-L-A-C-K #25199 üzenetére
jó én arról nem tehetek hogy belenyúlt a bíró
x2 real is necces volt mert rezgett a léc hogy kikapnak• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
b4sxe
aktív tag
RealSociedadon csak nekem ment el a mixem? :@
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
pohár
félisten
OKC & MEM @2,50
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Sir Pocok
őstag
Három tipster oldalt javasolt az egyik cimbim, amikor meséltem neki, hogy váltok a Zrt.-ről:
FussballFanTipp (német)
Bettinginfos (angol)
Mybetinfo (angol)Csodát senki se várjon, de neki hasznosnak bizonyult szerinte érdemes olvasgatni őket.
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
máyköl
veterán
Union Berlin - 1860 München -ről mit gondoltok?
-
stefyY
őstag
Bayernt, Realt nem mertem húzni.
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Vandit.
addikt
válasz stefyY #25215 üzenetére
Egy osztrák liga nem olyan stabil papír meccsek szempontjából, mint mondjuk egy német vagy spanyol.
Mai várhatüóm 70 k kíváncsi leszk.
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
-
pohár
félisten
a West Brom gól csak nekem tetszik 1,30-ért?
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz fradi81 #25222 üzenetére
áh, lehet 2-1 lesz a Sunderlandnek, akkor meg baszhatom az X2-met
-
yogibear
addikt
Chelsea - edzőcsere - nyer 2,51
QPR - edzőcsere - nyer. 11,00„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Vandit.
addikt
MU, Bayern és Real over 1.5 gól, Everton 1X, Dortmund 0.5 gól felett, Wolfsburg 0.5 gól felett.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
b4sxe
aktív tag
Meddig van nyitva ma a lottózók ? 1ig voltak ? :S
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
Vandit.
addikt
-
pohár
félisten
akkor egyelőre annyi kell, hogy rúgjon a West Brom egy gólt, mellé a Bayern meccsen legyen 3 gól, külön szelón van egy olyan, hogy Bayern szögletei over 7,5, és mivel a takony bwinen nincs síugrás, kénytelen voltam megtenni SB-en Schlierenzauert Freitag ellen
-
giigz
veterán
Most kiválasztom a tutikat, aztán megküldöm 5-6k téttel, tiszta 3-4-5k tökéletesen elég lesz mára.
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
1860 München egyenlített.
-
pohár
félisten
GERAAAAA
anyám, mekkorát vágottRugby Union: England vs South Africa - 15:30
Pick : England to win by 1-12 pts @2,75 (8/10)Rugby Union: Wales vs All Blacks - 18:15
Pick : All blacks -16 @1,91 (10/10)Rugby Union: Scotland vs Tonga - 16:00
Pick : Scotland -12.5 pts @1,90 (10/10)Rugby Union: Ireland vs Argentina - 15:00
Pick : Ireland to win by 1-12 pts @2,60 (8/10)[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Van valakinek 10/10-es tippje?
-
Vandit.
addikt
-
Speccy
senior tag
válasz B-L-A-C-K #25195 üzenetére
"Speccy: Sok sikert, nem merném így rakni, mondjuk nem félsz hogy múltkor is a Siófok ellen 125 ezerrel raktad és elment?"
Ha félnék tőle, nem raktam volna meg. De nem baj ha elmegy, szerencsére jól ment az utóbbi időben, úgyhogy gondoltam hogy most teszek egy fun fogadást is. Ha esetleg megszerzi a Fradi a vezetést, akkor layelni fogom őket a BF-en, biztosítást végett.
There is hope!
-
pohár
félisten
válasz Speccy #25246 üzenetére
no, ha a 250-es tét nem nagyon számít, mennyi lehet az egyenleged? 3 millió?
-
Vandit.
addikt
Na Bayern 1:0
-
WaterWave
veterán
jhap, bayernnél nem viccelnek... Mondjuk a Mainz vezetése az 5. percben azért meglep egy Dortmund ellen
[ Szerkesztve ]
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Öregszem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest