Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
válasz osztszoroz #4301 üzenetére
hol lehet ilyesmit beszerezni? Nekünk is van egy WT19i headsetünk, de az nem megy sajnos
-
Zebu
addikt
válasz osztszoroz #4303 üzenetére
Király! És a mikrofon is működik meg a hangerő állítás is?
Ez most jó áron van: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
válasz osztszoroz #4305 üzenetére
jah az a baj, hogy azt most nehéz megoldani
-
Klara_
őstag
válasz gilimbgalamb #4298 üzenetére
A gyari. Az akkus problemadra pedig - neha takaritsd ki a telefont es pucold meg az erintkezoket, plane ha nincs tokban es neha kapcsold ki a keszuleket.
Felem van jopar w100. w100s is, mindegyiken a gyari ROM van ami le lett pucolva a kinai / google lomoktol + Nova laucher es mind tokeletesen mukodik. -
senior tag
kijelző csere otthon lehetséges?
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
ferke76
csendes tag
Sziasztok!
Ismét segítséget szeretnék kérni!
Eddig semmi gond nem volt a teló wifivel de pár napja elkezdte azt csinálni ,hogy van a routerrel full kapcsolat de nem tölt be semmi weboldalt ez a hiba van hogy 1-2percenként jelentkezik van hogy fél óránként össze-vissza , a hibát úgy tudom megszüntetni ,hogy kikapcsolom a wifit és rögtön vissza ezután jó de utánna megint
jön a hiba ! Kikapcsolás nem segített sem az akku kivétel!A segítségeteket előre köszönöm!
üdv.ferke76
-
mrmagam
újonc
Egy kérdéssel fordulok hozzátok. Kb 5 hónapja vettem THL W100s-emet. Nem rootoltam, pár program van rajta, ami nem play storeból van.
Az utóbbi 2 hétben többször volt olyan, hogy újraindult videónézés közben/után. Elég melegnek is tűnt. Felraktam rá egy hőmérsékletmérő programot, és azt mutatta, hogy videó alatt volt, hogy 65 C fölé is ment a hőmérséklete. Átlagos használatnál most, kb 40 C körül van.
Kb azután kezdődött, hogy frissitett pár programot, (de lehet, hogy ennek semmi köze nincs hozzá és csak a bejött jóidő miatt magasabb az alaphómérséklete). Akkor nem raktam rá új appokat.Amióta rajta van a hómérsékletmérő, nem hagytam neki többször, hogy igy felmelegedjen. és nem is indult újra egyszer sem. Ma viszont nem csináltam semmit, és a mobil egyszer csak kikapcsolt. 2 szer megpróbálta magát újrainditani, mire sikerült neki, de utána rendben működöt.
2 óra múlva hallom, hogy kaptam egy sms-t megnézném és a telefon folyamatosan csak újra akarja inditani magát. Volt, hogy a képernyőn is torzan jelent meg a THL jel. 15 percig ezzel elszórakozott, majd kivettem belőle az aksit, visszaraktam, és akkor újra akartam inditani, akkor csak egyszer indult, de aztán kikapcsolt.
Hazajövök, rádugom usb vel a gépre, hogy megnézzem mi a helyzet, reagál-e, és akkor meg kéri a PIN kódot. Azóta megint működik. Lementettem megint róla a számokat meg kiirtam, hogy milyen app-ok van rajta.
Mivel tudom diagnosztizálni, hogy mitől lett hirtelen ilyen?
Valszeg már nem sok időm van a garanciából, de ahhoz nem sok reményt fűzök, hogy a kinaiak csak küldenek egy újat.Mit javasoltok, ilyenkor mi a teendő?
-
kgymac
őstag
válasz ferke76 #4311 üzenetére
Szia,
A w100 wifi hibát úgy is kiszűrheted, hogy másik/több wifi-s eszközzel is kipróbálod a routert (praktikusan telefonokkal). Ha mindnél jelentkezik a lassulás egy időben, nem a telcsivel van a gond.De a tippem az, hogy támadás alatt van a routered. Ennek ellenőrzéséhez rá kéne nézned a router logjára. Ha be van kapcsolva a tűzfal (és miért ne lenne), lehet h tele a log dos/ddos/teardrop attack logsorral.
pl (nálam zyxel NBG4615-n):
Jun 24 20:40:49 v2 user.alert kernel: Teardrop Attack:IN=pppoe-wan OUT= MAC= SRC=217.20.130.99 DST=xxx.xxx.xxx.xxx LEN=40 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=58 ID=11465 DF PROTO=TCP SPT=80 DPT=35177 WINDOW=7092 RES=0x00 ACK FIN URGP=0Router tűzfal beállítása (ha még nem lenne: pl. tűzfal engedélyezve, ddos támadás pipa, ping nincs wan-ról, stb), esetleg fw frissítés lenne a megoldás (ha van a gyártó support oldalán), vagy egyedi, linux alapú fw (pl. tomato, stb és azon beállítani rendesen a tűzfalat). Ha túl régi a routered (>5év), egy újabb modell is segíthet. De mielőtt elrohannál vásárolni, érdemes lenne kölcsönkérni egyet haveroktól/rokontól. 1-2 óra alatt kiderül, hogy segít-e a problémádon (akár 2. routerként vagy AP módban is). Én egy asus wl500gP v1-et cseréltem a napokban (a log tele volt eldobott csomagokkal [már évek óta ], de úgy néz ki, nem bírta szusszal a tempót: 1-2MB-re csökkent a letöltési sebessége wifi-n (play-ról kb.10-15 perc alatt ), több telefon esetében is jelentkezett (w8, w100 ill. alca ot995). Kábeles kapcsolat esetén nem ill. másik AP-re csatlakozva sem jelentkezett a lassulás (csak a router wifi-vel). Nálam a zyxel router csere megoldotta ( gigabites utp miatt [még jóval húsvét előtt vettem, de a lustaságom okából nem lett eddig beüzemelve ] ill. az asus már a 3. tápot fogyasztja [usb-s hdd-vel, kb. 3-5 évente kipúposodik (majd kipukkan) a tápban egy kondi, emiatt a wifi szakadozik, hdd hol van-hol nincs]).
Bocsi, ha hosszú volt. -
kgymac
őstag
válasz Janaboy #4314 üzenetére
Nálam meg több telefonnál is jelentkezett. A router csere óta meg nem. De egy próbát lehet tenni, szvsz nem nagy kihívás egy másik telcsivel is kipróbálni a wifi-t, amikor a sajátjával gond van.
A legtöbb router meg logol (főleg a biztonsági üzeneteket), úgy látszik, a log megtekintése is kihívás. -
kgymac
őstag
válasz Janaboy #4317 üzenetére
Semmi gond. Bár folytatnám, hátha valakinek hasznos lesz:
A teló wifi hiba / router hiba eldöntéséhez tényleg nem árt ellenőrizni több telcsivel/ ill. ha van lehetőség, több routerrel is + router log kiértékelése (ha van). Otthon én managelek 4 droidos telcsit (kb. play frissítések egy időben), és ha egynél sebesség gond volt, az jelentkezett a többi esetében is. Otthon több ap-t is használok (közös net szomszéddal+ wifi ip kamerák), ezért hamar kiderült, hogy csak a router wifi-jével van gond (lan-on vagy másik ap-n jó volt). A régi routerem logja meg tele volt betámadási kísérletekkel (dyndns+lgnas távoli hozzáférés): vagy az újabb fw (kernel 2.4->2.6) vagy egy hw-ben erősebb router lehet a megoldás (a ddos-ra. Az ipt_recent megy, de nem remekel 32mb-on).
Ha a router hiba ki van zárva, lehet továbblépni telcsi wifi ügyben (factory reset, majd csatlakozások/wifi antenna check. Általában csak ekkorra szokott kiderülni, h bár nem látszik, de le volt ejtve párszor, stb.) -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek._egyik napról a másikra meg nyekkent a telo.Se hang se kép.a flashtoolnál melyik opciót kell végig zongoráznok.S.O.S lenne.előre is
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
laci laci
addikt
válasz osztszoroz #4320 üzenetére
Rev 3.Az a gond,hogy teljesen megállt.A v3 flashtoolal csinálnám,de már elfelejtettem ilyenkor mit kell csinálni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
tolvaj!
őstag
-
osztszoroz
aktív tag
válasz laci laci #4321 üzenetére
Lemaradtam:-)
Ebben a pakkban benne van minden szükséges cucc..
Kicsomagolod,Driver telepít.Teló kikapcs,
Flashtools indít,betallózod a scatter file-t,ami a pakkban lesz és "MT6589_Android_scatter_emmc.txt" lesz a neve.
Majd kiveszed a pipát a Preloader elől,megbizonyosodsz,hogy "force high speed "van beállítva az Options-ben.,majd Download.
Ezután akksi ki,hangerő felfelé nyomva tart és USB rádug.
Ha minden oké,akkor először egy piros,majd egy sárga progress bar fut végig,a végén zöld körben OKÉ felirat.
Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
laci laci
addikt
válasz osztszoroz #4323 üzenetére
A drivernél nem "találom" a megfelelőt,melyik ami kell nekem?win7 32bit...
-
laci laci
addikt
válasz osztszoroz #4325 üzenetére
Én vagyok a hülye,de lehet nem tudom mit kell keresnem.nézem a win 7 ....exe fájlt de nem találom amit futtatni kell.
-
osztszoroz
aktív tag
Kísérletező kedvűeknek:
Finally, Android 4.4 KitKat is available for MediaTek MT6589 chipset
-
laci laci
addikt
válasz osztszoroz #4328 üzenetére
Nem volt időm megköszöni a segítséget neked és tolvaj kollégának!I Igaz nem sikerült még az usb driver telepítés.Nem sikerül azt a fájlt telepíteni.
-
laci laci
addikt
válasz osztszoroz #4330 üzenetére
-
laci laci
addikt
válasz osztszoroz #4332 üzenetére
akkor megint csak hülye vagyok.Flashtool v3-al akarom formatálni és flashelni.a flashtool nem reagál semmit.
-
laci laci
addikt
válasz osztszoroz #4334 üzenetére
Ezzel csináltam,de a v5-tel sikerült.Már az "akku" miatt nem kapcsol be(mert elvileg kikapcsolt állapotban nem tölt)...
-
laci laci
addikt
válasz osztszoroz #4336 üzenetére
format és a flash is..most akku bikázás utána ...addig is nagyon köszönöm.
-
senior tag
Kérdés: törött képernyönél leveszem a tökéletesen müködő törött üveg előlapot, utána is érzékelni fog a kijelző? Vagy csak üveggel?
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
laci laci
addikt
válasz osztszoroz #4336 üzenetére
"Elvileg"kész,de nem kapcsol be.Sajna nem tudom így kipróbálni.vagyis nem tudom,hogy jól csináltam-e,vagy maga a telom sz@r.
-
senior tag
Az offline töltés kernel szintü, szoval töltenie kellene...
Nos valaki? Ha lebontom a törött üveg darabjait, utána is érzékelős a dolog, vagy nem
Mert akkor nwm állok nekim )Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
laci laci
addikt
válasz osztszoroz #4342 üzenetére
igen.
-
Bojtor Peti
tag
Üdv!
A teló földet érés után nem mindig csatlakozik a kamerához ha fotózni akarok vele. Azt írja hogy nem lehet csatlakozni a kamerához. Valamikor meg zöld képernyő jön be és ilyenkor sem lehet fotózni.Mitől lehet, ill.javítható?[ Szerkesztve ]
-
metaa
tag
üdv!
tegnap elkapott egy nagyobb eső, a telefonom eléggé megázott (a zsebemben volt, gyorsan kikapcsoltam be a táskába de ígyis folyott az akksi alatt a víz...), ma reggelig hagytam száradni, amikor bekapcsolnám akkor a piros kis led világít a power gomb nyomása alatt, de ennyi. se kép se hang. ennek kuka szerintetek?
-
osztszoroz
aktív tag
válasz Bojtor Peti #4345 üzenetére
szalagkábel-gyanús...kapd le a hátulját és igazítsd vissza.ha levetted a hátlapot (nyolc csavar fogja ),akkor a lencse felett,fényes fém téglalapot nyomd vissza a helyére.
-
osztszoroz
aktív tag
pár óra alatt nem fog kiszáradni..nem érdemes próbálgatni vizesen,mert még nagyobb kárt okozhatsz a vasban.Hajszárítót sem ajánlom,inkább a hátlap leszedését,valószínűleg áll benne a víz.Akksi,kártyák ki,hátlapot lecsavarozni,aztán beültetni minimum egy napra egy tál rizsbe.
-
senior tag
ha rizs ,akkor dobj mellé egy kis borsot, meg füszerpaprikát is
egyszerűbb ha kiteszed a napra, 1-2 óra alatt kiszárad, ha nem olvad szétΘ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest