Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
McReay
aktív tag
THL W100 vs THL W100s tesztet lehet találni valahol, esetleg valaki rendelkezik mindkettővel és csinálni?
Google már kudarcot vallott!
(#3002) osztszoroz:
Gyári romhoz jó?[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
bagkri01
őstag
Windows 8-ra hogyan tudom rávarázsolni a drivereket? Flashtoolal kellene újra telepítenem a telefont de valamiért nem szeretik egymást. Pedig meg tudtam rootolni, de valamiért mégsem megy az újraflashelés.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
mrmft
senior tag
-
balazs1022
őstag
mrmft: Bocsi! Véletlen nem az "új hsz-re" kattintottam.
Nah megjött a thl w100s. Sajna fent akad a vámon, szal így jó sokba került...
Am a telefon qrva jó. Galaxy s3 szinten van. Ezt úgy mondom, hogy ennek a típusnak a tulajdonosa vagyok.
-Hangszórója hangosabb.
-Kijelzője színhűbb. Még tesóm iphone5-nél is fehérebb a fehér.
- Antutuba közel olyan gyors
- Kamerája is elég komoly. Ráadásul 12,6 Mp-t is tud. Közel olyan jó képet csinál mint az S3-am csak vakuban gyengébb.
- Zene lejátszásba nem oly erős, csak jó fülhallgatóval jól szól. Nem értem miért van ez, hogy külön külön mind2 (telefon, fülhallgató) elég jó de együtt már nem. Pl. a gyári fülest használva nem valami hangos. Dobozhangja van, és a basszus az nem üt, hanem kong. De ha másik fülest dugok rá azt tisztán szól és hangosan, a mélyek is jók. Ha meg S3-ba dugom a gyári fülesét akkor rohadt jól szól. Hangosabb mint a sony fülesem és max hangerőn sem torzít. Dobozhangja az van de EQ-val ezt meglehet szüntetni. Ráadásul olyan mélyei vannak h csak lestem. (Jah azt tudni kell, hogy valamennyire értek a zenékhez meg a hangokhoz és a telefonra is olyan kernelt raktam ami felfeszeli a hangchipet a jobb teljesítmény és hangzás érdekében. Több In-ear fejhallgatóm is van, úgy hogy van viszonyítási alapom. Ha valakit érdekel csinálok hangtesztet videóval)Nem tudja valaki, hogy saját csengőhangot hogyan lehet beállítani?
értesítés LED jelző aktiválása csak a sima W100-ra elérhető? Vagy valaki tud már w100s-re iylet?[ Szerkesztve ]
-
mrmft
senior tag
válasz balazs1022 #3110 üzenetére
LEDre Lightflow nekem evvel megy a siman, Sen meg nem probaltam. Csengohanghoz root kell es bemasolni a rendszerfajlok koze, majd az attribumat is beallitani.
-
mrmft
senior tag
válasz balazs1022 #3114 üzenetére
W100on csak a nemfogadott hivas van beallitva es a toltes visszajelzes, mindketto mukodik, villogni nem tud a LED csak folyamatosan vilagit pirosan ha esemeny volt vagy tolt. Minden mas funkcioja a programnak nalam kikapcsolva. Hatterben fut, 8 mega korul eszik a memoriabol.
Hogy nalad nem megy azt passzolom.
Nalam gyari a ROM, csak rootlva lett. Nova launcher, toltal commander, light flow feltelepitve es mas nem is kellett (az erdeti launchert, fajlkezelot es par dolgot amit soha nem hasznalnek torltem). -
tolvaj!
őstag
Dual sim ringtone nevű alkalmazás a playröl telepítve root nélkül működik, a két kártyára külön be lehet állítani a csengőhangot, az smst és mindennek a hangerejét külön-külön. Külső hangokat memoriakártyárol ugyanúgy, mint a gyáriakat és nem dobál semmit.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
balazs1022
őstag
A led control tovabbra sem megy. Probaltam samsungon, annal elsore sikerult. Sztem neked azert mukodik merz rootolvs van a telod, vagy mert mas a procid és a w100s-et nem támogatja.
(#3116) tolvaj!: Egesz jo amit küldtél. Csak nagyon halkan szolnak a zenék és nem lehet a nebkrgyekhez külön csengőhangokat kiválasztani.
Azért köszi nektek a segítséget!
-
mrmft
senior tag
válasz balazs1022 #3118 üzenetére
Igen, root jog kell neki, rootold meg! Ha minden driver fent van akkor eRoot, vagy farmaroot.
-
balazs1022
őstag
Eladó flipcover tokja valakinek? (Ebay ár alatt!)
-
ArmanD.
őstag
Legyenszíves valaki magyarázza el hogyan tudnám ráflashelni azt a romot amit a gyártó nekem küldött egy hiba javítására. Próbálom úgy megcsinálni flashtool-al ahogy írja de amikor rádugom a telót és el kéne indulnia nem történik semmi. Mintha nem látná a telefont pedig drivert is mellékeltek elvileg fel van telepítve de nem tudom pl egy win 64-bitnek mennyire örül egy ilyen flashprogi vagy telódriver egyáltalán a telefont bekapcsolt állapotban kell legyen ha igen ilyen usb keresési mód is bepipálva legyen flasheléshez? stb . Mi lehet a baj vagy esetleg hogy tudnám biztonságosan ráflashelni aki elmagyarázná, leírná nekem megköszönném és akkor talán este még kiköthet a fa alatt mint karácsonyi ajándék csak hibásan nem szeretnénk odaadni
[ Szerkesztve ]
Öreg vagyok már bohócnak!
-
osztszoroz
aktív tag
válasz ArmanD. #3122 üzenetére
szeva.
1.először mindenképpen készíts backupot a jelenlegi állapotról,pl cwm -ből.Ha megvan:
2.teló kikapcs.akksi ki
3.Flashtool indít,scatter file betallóz. (ez egy txt file lesz ,benne lesz a kapott pakkodban.)
4.Én az összes lehetséges,betallózható file-t is ki szoktam választgatni egyesével.BOOT img,Recovery,stb..kb 1 perc az egész. PRELOADER elöl pipát KIVENNI!
5 Ha minden betallózva,akkor klikk a Flashtoolban a Downloadra felül..kicsit reklamál,hogy nincs kitöltve minden box,de leokézható.
6.Telón -akksi nélkül-hangerő fel és usb rádug.Ha a drivereid rendben,akkor először egy piros majd egy sárga progress bar fut végig,majd zöld kör OK felirattal.
7.Akksi be teló bekapcs.
Remélem gond nélkül felugrik rá a Rom.Sok sikert!
Egyébként ebben a packbanTHL W100 V1 latest official firmware megtalálsz minden drivert,ha szükséges,meg persze a legújabb stock romot is a telóhoz.
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
senior tag
válasz ArmanD. #3122 üzenetére
én nemigazán szoktam kivenni az akksit, minek?
kikapcsolva rányomod a gépre, az összes driver legyen uppon(64 bites).
a preloader driverrel szívtam egy kicsit, de van neten tutorial, hogyan kell upgradelni, az összejött.
scatter-t bemásolod, preloader pipa ki(piros lesz), download, le OK-ozod, és megy a flash.
természetesen egyenként is be lehet olvastatni, de a scatter file már tarttalmazza ezeket az infókat,
ezért scatter fileΘ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
ArmanD.
őstag
válasz osztszoroz #3123 üzenetére
Végcsináltam ahogy írtad viszont amikor rádugtam a telót a win elkezdett letölteni majd telepíteni drivert de a vége az lett hogy nem tudta telepíteni és nem történik semmi
[ Szerkesztve ]
Öreg vagyok már bohócnak!
-
senior tag
-
-
törölt tag
Próbálta valaki a Galaxy S4 ROM-ot a W100-ason?
-
törölt tag
válasz osztszoroz #3133 üzenetére
Oké, köszi! Nekem reboot loop-os. Vissza tudom tölteni a gyárit, van CWM mentésem, de kíváncsi lettem volna erre a ROM-ra.
Esetleg a reboot loop-on nem lehet segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
osztszoroz
aktív tag
válasz #01993216 #3134 üzenetére
bootloop szintén.nincsenek jó tapasztalataim ezekkel a csodaromokkal..MIUI port is pont ezt csinálta.Tulajdonképpen a Needromos cuccok közül csak a StefDio ment fel,a többi vagy bootloopot,vagy villogó fekete képernyőt eredményezett.
Attól,hogy paranoiás,még nem biztos,hogy nem üldözik.
-
törölt tag
válasz osztszoroz #3135 üzenetére
Ahha! Köszi!
...és ezzel nem is tudok mit kezdeni?
-
senior tag
válasz #01993216 #3136 üzenetére
az sem mindegy hogy ver1 vagy 2 a telod, és a telepitendő rom. nekem need rom-on 2-3 rom volt bootloopos. miuiból, a ver2-es nem megy, viszont a v1-es tökéletesen szuperál. néztem már van ver3 is. na ez a nem mindegy
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
törölt tag
válasz balazs1022 #3121 üzenetére
Ha a gyárira gondolsz, akkor nekem van egy felesleges, kék színben!
-
senior tag
válasz #01993216 #3138 üzenetére
igaz. kicsit megerőltethetnék már magukat, mondjuk egy uj kitkat rommal is megajándékozhatnának már minket, igy karácsony alkalmából.
amugy ha fals lenne a rom, akkor reportolnák, ugy hogy biztos valami más lesz. kommenteknek utánna kell nézni...
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
törölt tag
Köszi, kipróbálom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest