Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hpeti2
aktív tag
Én nemrég a tmallboxtól rendeltem HK postal. Kb 151 dollár volt és 10 nap alatt ideért (2 akku, 2 tok, töltő, kábel, fólia, headset, angol leírás). Rendeltem tőlük tavasszal is és minden rendben volt akkor is.
Aliexpressel érdemes vigyázni, mert
- Pl. Lenovo P780-as hibás darabokat ott szorták ki.
- Könnyen belefut az ember China Post-ba és akkor akár több hónapig is várhatja a telóját.
- ha felfüggeszti a fiókját az eladó, akkor addig szólt a gari, mert nincs kinek visszaküldeniUi.: tmallboxos garival tapasztalatom még nincsen hála a jó égnek...
Hirdetéseim --> http://tinyurl.com/mx5cpn3
-
hzx0
aktív tag
Testpont= 1 gnd és az telefon egy forrastási pontjának összezárása. Mikor zárod a két pontot pc ujra látja usbn és a telo flashelhetö spft vel. Hibás a bootloaber de legalább elindul a kapcsolat nála pc és telo közöt. A megfelelö rommal ujra lehet tenni testpont nélkül.
-
ccs2929
senior tag
Köszi mindkettőtöknek, nekem se a power + hangerő le, se a power + hangerő fel-re nem csinál semmit, ezt valahol engedélyezni kell!?
Viszont akit érdekel:
Engem zavart a bootanimáció hangja, kitöröltem a /system/media/bootaudio.mp3-at, és végre csendben bootol a készülék, szerencsére nem szállt el.Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
hzx0
aktív tag
Ezt telepited cwm-böl és nem kell külső appot használni noti led villogtatásra Fix Activate LED THL W100
-
-
GZoli7
senior tag
Sajnos nem emlékszek a hibakódra, először frissíteni fogom a routert, ha lehet, aztán majd kiderül.
Másik telefonokkal működik, azért is furcsa. Legalább két rom volt már a telefonon és mindkettővel ez van.
Ráadásul egy másik routerre van kötve ez a router, és az elsőről működik. A többi telefon működik mindkettőről. -
GZoli7
senior tag
-
senior tag
Nem.
A kínai oldalakról rendelt akksik 90%-a 1500mAh-es.
Csak egy 1800-as folia van rajt
A THL hivatalos oldaláról rendelhető 1800mAh-es is,
De most kérdeztem árulnak-e nagyobb teljesitményűt is.
jó lenne egy 2-3000+os de erre még várom a választ.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest