Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz #01993216 #3500 üzenetére
Bizonyos launcherekben emlékeim szerint van erre lehetőség, azt már meg nem mondom melyekben, mert sosem zavart ez a dolog. Egyébként valószínűleg a screen gridtől is függ, illetve attól, hogy a launcher engedélyezi-e a widgetek átméretezését. Szabályos méretű/elrendezésű widgeteknél el sem tudom képzelni, hogy nézhet ez ki mondjuk 6x4-es gridben, ha közvetlenül a dock feletti sorban lévő widgetek alatt van 2-3 soros szöveg..
-
törölt tag
válasz geryboro #3502 üzenetére
Megtaláltam a magyar verziót, de az Lenovo A380 port volt, szóval nem volt tökéletes. Gondoltam inkább akkor maradjon angol, ezt a MIUI honlapjáról vakartam le. Semmi gondom nem lenne vele, ha legalább át tudnám nevezni az alkalmazásokat.
Nem nagyon találtam megoldást rá, hogy 2 soros text legyen az ikon alatt. Nincs valami 3rd party app, amivel át tudom nevezni az asztali ikonokat? A rendszerbe nincs kedvem belepiszkálni.
-
senior tag
másik launcher egyből megoldja.
hogy érted hogy a miui oldaláról szedted le?Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
törölt tag
-
Fitzgerald
veterán
A MIUI saját launcherében nem lehet átnevezni az appokat?
Én mindig sugárban hánytam a MIUI-tól, azért nemtok segíteni... -
törölt tag
válasz Fitzgerald #3514 üzenetére
Én se voltam érte oda, de ezt a V5-öt eltalálták. Nem tudom hogy lehetne átnevezni az app-okat. Egész nap ezzel szenvedtem.
-
senior tag
válasz #01993216 #3515 üzenetére
előszőr én is hánytam a miui-tól, de nagyon megcsipáztam
dizájnra nagíon pöpec.
meg minthogyha a képernyő is élénkebb lenne vele, de nemtudom
az enhancert nem sikerült vele összehoznom, meg az ip hívás sem ment patentra, azért raktam vissza a gyárit.
de amugy nagyon babaΘ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Fitzgerald
veterán
válasz #01993216 #3515 üzenetére
Túlságosan iOS-es (nekem).
Én most a Dodol Launchert használom, végül ez lett a Nova utódja nálam.
Ingyenes, millió féle téma van, és nagyon sok ikonkészlet van hozzá. A dock alapból 5 fehérsszínű ikonnal jön, és sajnos nem lehet hozzájuk appokat bindolni. Pedig amúgy jól néznek ki.
Az alap témával így néz ki most a homescreen és a drawer, persze a wallpapert azért lecseréltem:[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #3518 üzenetére
Nem tűnik rossznak! Ma nem érek rá, de szerintem holnap újból nekifutok a MIUI-nak. Tegnap már ideges voltam, nem tudtam gondolkodni!
-
törölt tag
http://en.miui.com/thread-7898-1-1.html
Tessék, itt a link. Van rev1 és rev2 is. Én ezt tettem fel, ez a v5-ös verzió. Magyar nyelv nincs benne, de majd holnap teszek bele, aztán feldobom valahová.
Bocs a linkért, mobilról vagyok!
-
azozo
senior tag
válasz #01993216 #3530 üzenetére
Hogyhogy az is onnan van linkelve nem !?
Az nem lenne rossz magyarul ...
Más...
Amúgy mióta feltettem a Go lanchert kicsit fura néha a SIM kártya pin kód kérés több perc is néha a bekapcsolás után ....csak repmód be/ki oldja fel.../mindegy milyen locker van/ hmmm
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ami a needrom-on van, az régebbi verzió és Lenovo A830 portos. Ami a MIUI fórumon van, az meg elvileg a THL optimalizált. Gyorsabb is volt nekem, mint a needrom-os. Holnap megpróbálok magyar nyelvet varázsolni bele, mert csak angol orosz és kínai van benne.
A SIM problémára nem tudok mit mondani. Igazítsd meg, nem hinném hogy launcher probléma.
-
Fitzgerald
veterán
-
senior tag
Ha rányomod a magyar léngídzset, akkor már töltöm is
Amugy stock romon észrevettem, hogy ha pin kód bevan lőve, akkor kérésnél, ha nem irod be 5 sec alatt, bedobja a képernyőzárat, és már nem lehet feloldani.
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
metaa
tag
válasz Fitzgerald #3533 üzenetére
felment rev1-re igen, el is indult de folyamatosan crash-el a processing.android.com szóval ez így nem poén annyira
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #3533 üzenetére
Tényleg az az újabb, de tegnap kerülhetett fel, mert azt még én sem láttam. Köszi!
Amúgy elnézést kérek mindenkitől, én vagyok a hülye! A MIUI fórumos link, amit megadtam tegnap, az is Needrom-ról szedi le, csak nekem azért nem tűnt fel ez, mert a letöltéssel egyidőben be voltam jelentkezve a Needrom oldalára is.
-
azozo
senior tag
Amugy átparticionáltan/meteo által 2.5 gb/ nem jelent gondott feltenni?
[ Szerkesztve ]
-
metaa
tag
válasz Fitzgerald #3537 üzenetére
természetesen wipe-oltam mindent de nem volt jó, úgyh visszatöltöttem egy régi mentésem
-
-
törölt tag
Na erre varrjon gombot valaki!
Leszedtem a Needrom-ról a legutolsó MIUI V5 ROM-ot. Letöltöttem a JBART nevű programot és beleintegráltam a ROM-ba a magyar nyelvet. Feltettem a telefonra, szép és jó, de csak félig-meddig magyar. Gondoltam semmi probléma, majd szétbontok egy másik ROM-ot, kipakolom a magyar nyelvi fájlokat és belehúzom ebbe, biztosan csak ennyit fordítottak le eddig magyarra.
A következő történt. Megnéztem a JBART által készített mappaszerkezetet. Megkerestem pl. a Telefon alkalmazás nyelvi fájlokat tartalmazó mappáit. Pofára estem, mert abban ugyanúgy megvolt a values-hu mappa, mint az összes többiben és a benne lévő .xml fájlokban is magyarított szöveg volt. Szóval szinte minden alkalmazás full magyar, de a ROM csak az alkalmazások úgy 80%-ában állította át magyarra a nyelvet az angol helyett, de a fájlok ott vannak.
Na most mit csináljak???
-
tolvaj!
őstag
-
törölt tag
-
azozo
senior tag
Èkezetkezelès...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés