Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Volt hogy újraindult (1-2x) de az módosított rommal volt. Most StefDio félre modromot használok ezzel eddig nem volt semmilyen probléma. Lassulás akadás egyébként nincsen, gyors a menü váltások meg minden.
Nem érdemes rootra pénzt kiadni, egyszerűen lehet rootolni a telefont, szóval felesleges ezért fizetni.
Gyári se olyan rossz, de vannak hibái. Beépített zenelejátszó nálam nem is ment (nem tart semeddig leszedni egyet), viszont az előbb említett StefDio féle romba google music van azzal nincs baj. Gyári szoftverrel mindig visszaállította a az alap thl csengőhangot ez is hiba volt számomra meg lock screen képernyőt nem lehetett megváltoztatni, de ezekre is megoldás a StefDio félre rom.
Szóval szerintem ajánlott bütykölni rajta, de utána már gond nélkül használható a telefon.
Legtöbb haza mobilszolgáltató 2100-at is használja 3G-re, szóval nincs probléma megy vele. Vodás vagyok és ennek a leggyengébb állítólag a 2100-as hálózata, de még ezzel is van 3G városban, kint meg marad az Edge, nekem az is elég.
Giroszkóp nincs benne.[ Szerkesztve ]
-
-
kgymac
őstag
Amikor én rendeltem, 6$ volt a posta.Erre jött rá a paypal fee. Persze, lehet, hogy most akcióznak, mert sokat romlott a bolt híre.
De a refundom legalább 1 órán belül volt. Meg az örök bosszankodásért sem kellett fizetnem, hogy sohasem lesz már w8/1/16 modellem, mert Napocska éppen raktáron tartotta :-) -
kgymac
őstag
Én nem mondtam le végleg a tmallról, fejegységet biztosan tőlük fogok rendelni. Több szempontot is figyelembe kell venni.
-Paypal védelemre figyelj, ha boltot választasz.
-Idő: ha ráérsz és megbízható a bolt, 44 nap után kell csak izgulni.
-Ár: nem biztos, hogy a legolcsóbbtól kell rendelni. Kuponok, akciók esetén lehet, hogy kimarad valami a normál áras csomagból. pl. 2.aksi, tok, stb. Minden költségel együtt kell számolnod. Nekem a gyorsaság megért néhány dolcsit. A HKpost is drágább általában,de lehet ellenőrizni,hogy Te vagy-e a címzett.Napocska Sg-s tn-jénél nem tudtam megnézni, így csak két hét múlva tudtam reklamálni, mert nem élt a csomag. Nekem 1 nappal volt gyorsabb az sg, így én inkább hk-val fogok kérni mindent.
-gari:más mint itthon,szinte mind igyekszik nem túl korrekt lenni.Igazán úgy nézem, csak 45 napon belül korrektek - a dispute ekkor még hatásos, később nem mindenki igyekszik átvenni a hibás,visszaküldött csomagot. De nem minden telcsi romlik el, több száz user friss hozzászólása alapján 4-5 a tényleg hibás.Ezek között volt user error is,főleg ismeretlen márkák romcseréjénél.Persze szidták a márkát,boltot, de a preloadert is cserélték. Pedig mindenhol le van írva,hogy preload pipa ki,high serial pipa be, majd csak utána sütés... -
slezakimi
senior tag
Ebay drága.Alit én személy szerint nem szeretem.
Minideal.-n túl vagy 30 rendelésen,semmi gondom nem volt.Rendelés után másnap kaptam traking numbert,ami 2-3 nap mulva követhető is.SG postal 2 héten belül mindig itt volt.
Thl w100 kupon mini-re 44ABEDüdv
""Szabadidős elfoglaltság.Nem feltétlen a pénz hajt.:-))""
-
ccs2929
senior tag
Ha már "tapasztalt" Android felhasználó vagy, akkor a rootolást érdemes megcsinálni, amúgy nem sok értelme van a mókolásnak, mert jó a gyári rsz. Én is a gyárit használom, csak eredetileg 3. havi rom volt fent, és erre húztam fel a 7. vagy 8-ik havit. Változást nem nagyon tapasztaltam, bár biztos van valami amin újítottak, csiszoltak. Visszaolvasva, esetleg visszakeresve megtalálod a módját, nekem nem ment egyszerűen, de segítőkészek voltak a fórumtársak, és csak összejött .
#1960 Szhunor Üdv a klubban .
[ Szerkesztve ]
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
ccs2929
senior tag
T9 szerintem van, de nekem az első dolgaim egyike, hogy kikapcsoljam, mondjuk nem így hívják konkrétan azt hiszem.
Fényerőállítás gravitivbox-al elvileg megy, de azzal nem kínlódtam., led az működik szintén gravitybox-al.
szerk.:
A beállítások-->a telefonról-->itt látod, hogy az alapsáv verizója melyik 2013/...[ Szerkesztve ]
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
ccs2929
senior tag
Bocsi, nem az alapsávot kell nézni, hanem a build számot, abban láthatod, hogy Thl.W100.131812.........nekem ez van fent, mert, ha az alapsávot nézem, akkor nem volt tökéletes a frissítésem, mert ott nekem is 2013/03/07-et ír.
-
tolvaj!
őstag
fóliát nekem az eladó tette rá és eleve a típushoz készült. a kontaktokat milyen eszközről szeretnéd átmenteni? mert van egy kissé bonyolult, de annál hatékonyabb módszer. ha nokiád van ( pláne symbian) akkor outlookkal le tudod szinkronizálni a készüléket, amit kimentesz .cvf ( vagy milyen) formátumban és azt tudod integrálni a google fiókodba. onnantól kezdve akármilyen androidos telód van csak beütöd az emiledet és máris ott lesz a telefonon az összes kontaktod.
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
szasza0802
tag
-
Zebu
addikt
Hmmm na ebbe a memória kérdésbe belezavarodok
Csak akkor lehet a telefon ROM-ot app telepítésre használni ha nincs sdcard?
A tároló menüpontban pedig kiválasztható alapértelmezettnek bármelyik.
Mondjuk ha 4 a specifikació szerint a belső ROM akkor miért csak 2-t ír?
[ Szerkesztve ]
-
tolvaj!
őstag
Az egész 4 gb. Ezt a rendszer szétosztja saját részére, a programoknak fenntartva, és szabadon felhasználhatónak( képek, zenék, videók) a vowney v5 pl nem szórakozik, azon a telefonon minden a rendszeré és a programoké. Nem is lehet vele fényképezni amíg nem raksz bele egy memória kártyát.
-
-
szuand1
tag
A májusi gyári rommal is ok volt minden( 16GB class 10 transcend kártyán mind két rommal)
ainol aurora II , jxd s5110, Thl w100 black, Thl w11, Newman n2, Haier w718+, chuwi v17hd , Ainol inovo8,Umi hammer, Elephone p6000, Xiaomi Redmi Note 2, Vernee thor,homtom ht17pro, xiaomi r1d, leree le3
-
-
kgymac
őstag
zOpera Classic. Újabbat nem, mert gagyi beállításilag. Crome, ffox is fent van, de csak tarcsiba, jegeltek.
Belső sdhez: állítsd át a beállítások/tárhelyben az alap írás lemezt (előtte azért jegyezd meg, mi volt) és nézz szét a play saját apk listán. Sok sdre telepített fog hiányozni. Ha visszaállítod, varázsütésre minden helyreáll. A nagy G csak belső mem+1 sd-t kezel 4.2-ben. Majd talán a 6.0-ban a kettőt együtt is ... Vagy addigra nem lesz külső:-)
-
tolvaj!
őstag
rootlod a telefont, ha ez megvan akkor szedj le valamilyen rootképs file kezelőt ( TC, rootexplorer) engedélyeztesd a root jogot a superuserben( vagy ami root kezelőd van) állítsd be, hogy írjon is ne csak olvashasson és máris hozzáférhető lesz minden. innentől kezdve nagyon nagyon óvatosan nyulkálj, mert ha nem figyelsz akkor rakhatod újra a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest