- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
Aktív témák
-
raszputyin
senior tag
válasz
AMD Power #28 üzenetére
Najó, a G sorozat tényleg khm... fura választás. De az R-t továbbra is a védelmembe veszem
162e bruttó? Tényleg nem rossz egy új géptől... olyan lehet, mint egy Joszif Sztalin II páncélos -- tetűlassú, bűnronda, de csatában értékes, és nehéz szétverni
szerk.: hú, most megnéztem... tényleg rémes, mintha 3-4 éves lenne a konfig. De amire való, arra jó
[Szerkesztve] -
raszputyin
senior tag
válasz
AMD Power #20 üzenetére
Attól, hogy Kínában csinálják, még nem biztos, hogy rossz. A legtöbb számítógépalkatrészt lényegében csak Kínában, vagy még nyomorúságosabb országokban gyártják.
Ha pl. megnézed közös kedvencünk termékeit... persze, Dresden, Deutschland -- a processzormag. De az is rá van írva, hogy Assembled in Malaysia. Erkölcsileg talán gázos (filléres rabszolgamunka van benne), de a minőség rovására a jelek szerint nem megy. -
laxius_
tag
nem mondtam hogy örülni kell annak amit mondtam....
Vaio még annyira nem rossz de akinek az van az tudja hogy a kijelző okés de a muanyag ház nem az igazi...
Talan még hp amire tudok jot mondani....
Ja meg még annyit hogy akinek nem ibm van es lecserélné ibmre az megéretné amit mondok. Tapasztalatbol beszelek en is
[Szerkesztve] -
raszputyin
senior tag
úgy született ez a topic, hogy bepötyögtem: a ph! keresőbe: ibm. semmi, ami tetszett volna. aztán: thinkpad. megint semmi. ha nem tetszik, ne írj ide
ha nem tetszik, ÉS mod. vagy, akkor töröld nyugodtan
egyébként jóindulatú célkitűzésem az volt, hogy e megjegyzésekkel ne a ''milyet vegyek''-be szemeteljek ezentúl.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest