Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Ste
addikt
fent van a keyboard customize utlilty, de azzal nem tudtam beállítani külön funkciókat az Ibm gombra

sebajvalakinek van tapasztalata az Ibm féle akku kondícionálással kapcsolatban (múlt héten kipróbáltam, és 3 komoly Wh-át javított az akkun
van értelme csinálni rendszeresen? (gondolom soha nem lesz olyan jó mint új koréban volt)apropó, az mitől lehet, hogy a battery maximiser wizard mindig más értéket mutat mint a win akkumérője? sőt sokszor a fényerő változtatására sem reagál az általa mutatott hátralévő idő)
-
karesz501
senior tag
Meglepően egyszerűen lehet utólag is recovery partíciót csinálni, no para

Bert42: szerintem vidd be a gépet az IBM szervízbe, nem normális jelenség a 2+1 -nél a fagyás sem! Gond nélkül kell(ene) mennie, a lassabb időzítések miatt még dual módban is!
kraftxld: usanotebook elég korrekt áron forgalmaz, de én megkérdezném az IBM Magyarországot is, hátha. Valamint az ebay-en lehet még ilyen kütyükhöz korrekt áron hozzájutni, persze attól függ mi kell:
Essential Port Replicator
Advanced Mini Dock
Advanced DockNézegess, használtan itthon sajnos elég nehéz beszerezni ezeket...
Milyen kütyüt vettél?
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- MacBook Pro 16 2021
- Lenovo T430 / i5-3320M 8GB 240SSD, Win10, HUN laptop, kitűnő állapot, 95%-os akku
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest