- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Nekem közel 2,5 éves akksim még lazán megy 3,5 órát, BT és Wifi bekapcsolva, és az ODD helyett egy másik vinyó van, ami általában szintén mindig működik. Ez sokkal jobban zabálja az akkut, mint az ODD, ha nincs benne a második vinyó, akkor 4 órát is elmegy még. Fényerő 3-ason.
Jahogy a ''p''-hez 9 cellás akku jár?
Jóvanna, nem akartam felvágni(nem is lehet vele, a 9 cellás akku ma már nem ritkaság) imádom ezt a gépet, csak lehetne kicsit gyorsabb. Egyébként már csak 80% körül van az akksi fittsége, így nem rossz ez az eredmény.
Az ODD-nél a zöld LED azt jelzi, hogy elérhető, működőképes a meghajtó. Mivel ki lehet venni menet közben az ODD-t, ha leválasztod, akkor elalszik a zöld LED is. Ekkor már nem tudod használni az ODD-t, csak úgy ''döglötten'' bent van gépben, míg ki nem húzod.
Látom, közben Árnyék(villámkezű)fax megelőzött.
Az ODD illesztés olyan amilyen, viszont a Second HDD-t úgy kell beletuszkolni a gépbe és igen passzosan van benne, alig lehet kihúzni. Remélem, bírni fogja a gyűrődést.
Access Connections: minek csinálsz profilt a madzagos kapcsolathoz? Én az Access Connections-t csak a Wi-fi kapcsolathoz használom, ha madzagot dugok bele, AC-tól függetlenül felismeri, hogy madzag van a hálóportra dugva és azzal csatlakozik. Olyat nem próbáltam, hogy madzag és Wi-fi egyszerre, lévén csak egy kapcsolatom van itthon. -
Shadowfax
addikt
Azt árulja még el valaki, hogy az ODD jobb fölső sarka fölött világító kis zöld led mit jelent? Nem mintha zavarna, de nem jöttem rá
Az csak annyit jelent, hogy a behelyezett Ultrabay kütyü használatra kész.
[link]
Apropo, ODD, a kínaiak gondolom egy az egyben átvették a gyártósorokat, különben nem értem hogy örökölhették meg a klasszikus szuperbandzsa meghajtó illeszkedést
Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen monitort vegyek?
- Hívószám-hamisítás
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged