- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kraz
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
Napfénysüti #10120 üzenetére
A legtöbbünknek köztük nekem is a memória egyenlő volt a tárhellyel.
Tehát ha a gép sokat lefoglal belőle akkor kell még.
Hogy milyen? A Mhz legyen minnél több meg a tárolókapacitása is(Gigabyte)..ja és legyen olcsó.
Ez a felszín.
Én pl. jelenleg sem tudok sokkal többet a memóriákról és ha olyan helyzetben lennék mint te valószínű hetekig olvasnám a netet mire vmit megvennék.
Az hogy a Lenovo árul saját névvel ellátott memóriát annyit jelent hogy ő rárakta a védjegyét bizonyos memóriákra és garanciát vállal rá hogy az a memória tökéletesen működni fog a gépedbe. Vannak akik nem olvasgatnak heteket a neten mert nincs rá idejük, vagy mert lex@rják és van rá annyi plusz lóvéjuk hogy kifizessék, esetleg a három együtt.
Viszont ha hetekig olvasol a neten és veszel egy bizonyos memóriát se biztos hogy az a memória tökéletes lesz a gépbe.
Egy nem tökéletes memória a winfosba is tud sok idegesítő dolgot produkálni, és legtöbbünk a memóriára gyanakodna utoljára.
Megtörtént eset és memória tesztelő progik is hibátlannak jelezték a ramot.Én kétszer is átgondolnám a helyedbe hogy milyen ramot veszek.
Egy összehangolt Lenovo notit megingatni egy olcsó rammal?...hát nem tudom.
Aki dolgozik a gépen az ne vacakoljon pár ezer forinton.Nem értek a ram-okhoz, amit írtam csak a sokéves tapasztalat.
Legjobb volna utána kérdezni a ram-os topikban a dolognak.Üdv.
MOD: Látom egy páran egy véleményen vagyunk.
-
BobMaster
senior tag
válasz
Komolyan ne vedd sértésnek, de ha már beléptél egy "elit" klubba, akkor viselkedj is úgy és fogadd el, hogy más árak vannak.
A dízel E Mercedes tulaj sem kesereg a kúton, hogy mennyibe kerül a tankolás, és inkább töltene bele használt sütőoljat....
-
Otisz
őstag
válasz
Én a legutóbb egy Samu 2gigás DDR3 modult vettem 9ezerért.
-
evone
őstag
válasz
Szerintem a Kingstonnal se lesz problemad, de tenyleg nagyon draga ugy eleve ez a DDR3.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F7
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- További aktív témák...
- Gigabyte Aero 15XC (RTX 3070, Intel Core i7 10870H, 32GB RAM,1+TB SSD) Beszámítás! JÓTÁLLÁSSAL!
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Érintős, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1, 13,3" FHD IPS , Ryzen 5 Pro 4650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD IPS , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- HP ProBook 650 G5, 15,6" FHD IPS , I7-8665U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest