Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
nohabmozdony
csendes tag
1-2.) Egy működő rendszert backup nélkül leszedni szerintem felelőtlenség. Legyen az a Linux vagy a ''factory default'' XP. Főleg felelőtlenség, ha a felhasználó arcába van tolva a biztonságos megoldást lehetővé tevő eszköz.
3.) Nem köti ki az IBM, hogy csak az ő cuccait használhatod. Meg egyáltalán semmit nem mond arról, mire használd a gépet. (Ha sok pénzed van, felőlük gyalupadnak is használhatod, maximum a garanciát veszted el.) Arról van szó csak, hogy van a gép mellé egy olyan szolgáltatás-csomag, amit szerintem érdemes kihasználni. Nem muszáj. Épp azért ad az IBM oprendszert a géppel, hogy ne a májkroszoft gányolására legyél hagyatva legalább driver- és segédprogram szinten. Ha ezt nem használod, az nem baj, csak nem hiszem, hogy az IBM hibája volna, ha ezek után nem működik valami.
4.) Ha nem kell, nem kell. Ízlések és pofonok, felhasználói szokások kérdése. Engem megnyugtat. És a rejtett partíció kiírása úgy látszik, neked is jól jött volna.
Aktív témák
- VR topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 16GB I 256GB I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest