- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- votlage71: Kábel menedzsment
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
válasz
brumi1024 #2944 üzenetére
A Quen alternatív módjával az a baj, hogy semmit sem tudsz csinálni amíg fenntartod és az erősebb ellenfelek úgyis átütik egy ütéssel. Sokkal jobb a sima mód mert akkor szabadon tudsz cselekedni.
Az Igni és a Yrden nagyon erős. A legtöbb erős ellenfelet ezzel a két jellel simán el tudom intézni.
A dodge-n gondolkodtam hogy fejlesszem e. Tényleg jónak tűnik. De vetődésben jó vagyok. Általában el tudom kerülni az ellenfelek csapásait ha arról van szó.
Az általad említett első bosst már lenyomtam. Nehéz szülés volt, de csak azért mert a jelekkel szemben nagyon ellenálló. És nem működött nála a Yrden jel azon tulajdonsága hogy megtántorítja mikor becsapódik.
A legtöbb ellenfél a közelembe sem tud jönni mivel mindig visszalöki a Yrden jel. -
donki
senior tag
válasz
brumi1024 #2944 üzenetére
Nem olyan rossz az igni. Tűzcsóvával nagyon sok ellenfél elkezd vergődni, és akkor szabadon bevihetsz jó pár ütést.
(#2943) Helsing Pontosan milyen italra gondolsz? Van olyan főzet, amivel minden alkalommal ha az állóképességed fogy, gyógyulsz. Megerősítve más italokkal, na meg alkímiára gyúrva, ez valószínűleg tényleg erősebb mint a quen.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest